Åpen gård på Geitmyra matkultursenter for barn - Norsk sjømat

Vi forteller norgeshistorien gjennom fisk og sjømat. Kom og smak! (også dere uten barn!)

- Sanking i fjæra. Se på, ta på, og smak på! Møt Norges beste dykker Roderick Sloan og to arkeologer som forteller om de første menneskene og livet i fjæra.
- Lær å lage sushi av Arne Austbø, som har jobbet på de beste sushirestaurantene i verden!
- Hva er klippfisk og hvordan tilberedes og smaker den? Eirik Sevaldsen fra Tranen gir deg tips og triks.
- Vi tar frem røykeovnen, smak hjemmerøkt laks
- Lag din egen kaviar
- Stor fiskedisk med sløying av mange typer fisk
- Eksotiske og urnorske sardinretter.
- Blåskjell i bakerovnen
- Bildeutstilling om fisk og sjømat gjennom norgeshistorien
- WWF viser deg hva som er bærekraftig mat fra havet

For de som trenger å varme seg med noe godt å drikke blir det solbærtoddy fra bålpannen, håndbrygget kaffe fra Kaffa.

Arrangementet er gratis, og åpent for alle! Ja, også de som ikke har barn å ta med :)

Legg til ekstern kalender…