CYRANO ARMAGEDDON - slippfest av brev - MEDVIRKENDE: WHO IS DG HANS ICE

[Bilde]

Metronomicon Audio utgivelsen fra orkesteret Cyrano Armageddon “Dear Listener: Grow up up up up up Up” er et tematisk forsøk på å lage voksenpop (eller Adult Contemporary Music som sjangeren heter på engelsk). Albumet er i sin helhet spilt inn “live” i studio med levende musikere. I tillegg til dette har det blitt lagt til noe ekstra orkestrering og vokalspor for å forbedre uttrykket ytterligere. Alt som er gjort i produksjonen har hatt som formål å fremstå som “voksent”.

Albumet gis ut i brevform. Bakgrunnen for å gi ut albumet som brev er todelt, begge deler bærer tilsynelatende preg av å være i fenomener i forfall:
i. Volumet brevpost som sendes er kraftig synkende som følge av elektronisk substitusjon.Ved å utgi albumet som brev vil vi bidra til økt brevvolum, samt utnytte den gode kvaliteten for distribusjon av A-post: et brev er fremme dagen etter i store deler av Norge.
ii. Salgsvolumet av CD og de fleste tilsvarende fysiske formater er kraftig synkende i musikkmarkedet. Dette brevet er Cyrano Armageddons bidrag til videreutvikling av fysiske formater for formidling av musikk.

Metronomicon Audio har tidligere utgitt den prisbelønte Cyrano Armageddon utgivelsen “Club Soda 2012” som leskedrikk med nedlastingskode. Musikkforeningen har for øvrig utgitt USB-penn og Kopp, i tillegg til tradisjonelle formater som CDer, vinyl og kassetter (MC).

Velkommen til slippfest for brev og skaff deg en brevvenn eller to nå!

Legg til ekstern kalender…