Ida Maria + Support: Frk. Fryd

[Bilde]

Ida Maria begynner virkelig å få litt av en historie og merittliste som artist, helt siden hun slo gjennom via zoom/Urørt i 2006/2007 har hun hatt en karriere som er få norske artister forunt.

Merittlisten av festivaler hun har spilt på snakker for seg selv; Reading & Leeds, Glastonbury, Camden Crawl, Quart, Øya, Roskilde, Hove, Hultsfred, Arvika, Emmaboda, Lollapalooza og Coachella. Hun har også gjort en kjempeturné i USA sammen med Glasvegas, og opptrådd på The Tonight Show med Jay Leno. Låtene hennes har vært med på både Grey’s Anatomy og Gossip Girl, og hun har, som eneste norske artist, med en låt på det populære spillet Rock Band.

Nå er hun straks klar med nytt materiale, og sparker det hele igang med en miniturné!


[Bilde]

FRK. FRYD: Frk. Fryd er fire unge jenter fra Stavanger. Musikken er preget av tungbaserte riff og melodiøse refrenger med tekster på norsk, en jenteutgave av Oslo Ess. Bandet gav nylig ut sin andre EP ”Tell Dine Skritt Igjen” produsert av Yngve Andersen (Blood Command). Singelen ”Blod & Honning” er blitt A-listet på NRK P3 og mottakelsen på de nye låtene til nå har vært enorm.

Legg til ekstern kalender…