Side Brok Slippfest + Support: Harald Frøysa

[Bilde]

Norges største hip-hopband er tilbake!

Side Brok fra Hovdebygda i Ørsta ga ut sin første EP for over ti år siden, og slo kraftig og helt ufrivillig igjennom i 2004 med debutplata ‘Høge Brelle’ og låter som ‘1, 2, 3, fyre’, ‘Rist med raua’ og ‘Ein likandes kar’.

Nå er anarkistene fra Sunnmøre straks klare med album nummer fire – og det første på fire år. Plata er ute i starten av oktober, men to låter (og videoer) er ute allerede: tittellåta ‘H.O.V.D.E.B.Y.G.D.A.’ og oppskrifta ‘Heimeøl’. Du finner dem på alle digitale musikktjenester (og på Youtube).

Og ja, Side Brok er det største hip-hopbandet i landet: Minst sju mann på scena sørger for liv og god stemning. Og i salen står du, og klør deg i hodet, og smiler, og danser. Kvinner og menn, unge og gamle, hip-hoppere og rockere, akademikere og rånere; alle er hjertelig velkommen når Side Brok inviterer til fest. Dette blir svært svært.

Som oppvarmingsartist har Side Brok med seg Harald Frøysa, skalden fra hele Norge. Én mann, én mikrofon; stev, stuk og styr; dette er rotløs folkemusikk anno 2013.

Legg til ekstern kalender…