Gabrielle Slippfest + Support: Alida

[Bilde]

Gabrielle har bevist at det er mulig å lage fengende og hardtslående urban popmusikk på bergensk. Etter en eventyrlig suksess med smash-hits som “Ring Meg”, “Bordet”, “Høster” og sitt Spellemannnominerte debutalbum er hun nå tilbake med ny musikk. Hennes siste single ‘Regn fra blå himmel’ føk rett inn i toppen av salgs- og radiolistene. Hennes nye single #sitterher slippes 16. august 2013.

Høsten 2013 slippes hennes nye minialbum “Nattergal”, som inneholder en større, dypere og tyngre dimensjon av Gabrielle´s musikalske verden. Det vil fortsatt være umiddelbart fengende, men det er tydelig at hun har tatt noen viktige steg siden debuten. Live er bandet forsterket med gitarist og bassist, i tillegg til flust av synther og trommer. Det blir rett og slett et rått og energifyllt show i god Gabrielle-tradisjon!


ALIDA: Alene på et hotellrom en kald vinternatt i Voss skrev Norges nye popdebutant Alida Garpestad (21) sin første hit. Resultatet er låta ”Feathers”. Den roterte heftig på landets popradiostasjoner.

”Fra havgapet i Rogaland dukker Alida Garpestad opp som fra intet med en låt som vi ikke kunne ignorere. Med et refreng som virkelig fester seg og et vers som konkurrerer med internasjonale popstjerner som Ellie Goulding er “Feathers” en knallsterk debut for 21-åringen fra Jæren.” (NRK P3)

Legg til ekstern kalender…