Billie Van Slippfest! + Support: Vampire Blow (DK)

[Bilde]

Om du ikke har merket deg navnet Billie Van enda, er sansynligheten stor for at du kommer til å gjøre det denne høsten. Billie Van lager popmusikk med røtter i Americana og Rockabilly og har så langt gitt oss smakebitene ‘On My Knees’ og “How Can It Be So Hard”, fra debutalbumet som ventes i november. Begge singlene ble umiddelbart ble listet på P3, og videoen til førstnevnte har fått stor oppmerksomhet i inn- og utland.

Med sin særegne stemme og bemerkelsesverdige scenepersonlighet, leverer hun et forrykende og energisk sceneshow, med store fakter og smittene spilleglede. Bandet hennes består av et knippe av landets mest spennende musikere, med blant andre Jonas Alaska og Mikhael Paskalev som faste medlemmer.

Billie Van fikk en strålende mottagelse på årets by:Larm, der VG konstaterte at ”Billie Van har ingenting i skyggen av andre å gjøre”, og trillet 5’er på terningen for konserten. Hun ble kort tid etterpå signet til Universal music, og kommer ikke til å gi seg før målet om rockestjernestatus er nådd.

Gjør dere klare for å bli kjent med den kuleste dama i byen!

Legg til ekstern kalender…