Slippfest Anders Bjørnvold "Storkar"

Som 25-åring tok Bjørnvold gitaren på alvor, reiste på sitt første Nashvillebesøk i 2008 og så på dette som sin egen 6 mnds låtskriverskole. Siden den gang har Bjørnvold jobbet mye med låtskriverfaget, og sitter igjen med oppfatningen at musikk skal være ærlig, enkel, rett fram – rett og slett så ekte som mulig.

Vinteren 2012 dro Bjørnvold tilbake til Nashville og returnerte med debutalbumet “Storkar” I kofferten. Albumet er spilt inn i ”The Bombshelter Studio”, på 7 dager. med studioeier Andrija Tokic som tekniker og co.produsent.

Resultatet ble et varmt og stemningsfult album. Unge, men allerede anerkjente musikere fra Nashville har vært med på å sette sin signatur på musikken, og de skaper i samspill med Bjørnvold et ekte, sjarmerende og livepreget lydbilde.

Samtidig bærer musikken preg av at artisten selv føler seg hjemme i den norske visetradisjonen, med selvskrevne norske tekster

Plata har fått en strålende mottakelse:

“En ny, norsk vise/americana-stjerne er født". Han har på debutalbumet Storkar tatt opp igjen den norske visetradisjonen fra 70-tallet og tilført den litt moderne Americana."
www.musikknyheter.no/record…

“For dette er genuint. Det er country og folk av høg kvalitet. Som til tider minnar meg om Bob Dylan på 60-talet. “Highway 61 Revisited” og ”Blonde on Blonde”, mykje grunna gitar- og orgelspelet på denne plata. Av norske samtidige artistar vil eg nemne bandet Ulabrand og Roy Lønhøiden." Firdaposten

For enhver som er oppvokst litt utenfor storbyen og ymse asfaltjungler så er det ikke spesielt vanskelig å føle seg hjemme i tekstene. Han skriver så det er en fryd, og tekstene er heldigvis trykket i coveret. Og det er der styrken til Bjørnvold ligger – evnen til å skrive inkluderende og gjenkjennende om hverdagslige tanker, følelser og opplevelser".

Medmusikanter:
Kurt Amundsen – Bass
Erik Sørum – Gitar og lapsteel
Jan Petter Ringvoll – Tangenter
Henrik Øye – Slagverk

Legg til ekstern kalender…