Exploding Head Syndrome, Shot At Dawn og Ampmandens Døtre på John Dee!

[Bilde]

EXPLODING HEAD SYNDROME
Med en snittalder på 33.4 år er ikke hardcore punkerne Exploding Head Syndrome lenger unge og lovende. Nå er de kun lovende. Men alderen setter ikke stopper for de energiske liveshowene og den unge råskapen de er kjent for.
De siste årene har bandet gitt ut EP og turnert rundt i landet. I juni ble det trygge familielivet bytta ut med et mørkt studio, gyllent øl og svart kaffe. Denne komboen resulterte i bandets første fullengder, Disciples Of Reason, som slippes på vinyl og CD 9. oktober.

www.explodingheadsyndrome.net
www.facebook.com/explodingh…

SHOT AT DAWN
Shot At Dawn! De som har sett dem live vet at leverer et sinnsykt show og de fikk fortjente stjernegode anmeldelser for sitt siste album “White Trash Metal Brigade”. Musikken, som kan defineres som en blanding av innflytelser fra overalt og en attitude som definitivt kommer fra et sted verden ikke har vært klar for enda, gjør at du føler deg tilfredsstilt på flere måter enn du kan forestille deg. I miksen er det kubjeller, banjo og high fives akkompagnert av rett-i-trynet-metal. En av to hårreisende bra gitarister er gammel ballettdanser og tar noen splitthopp på scena som får publikum til å svette. Trommisen er 2 x Norgesmester. De har spilt på Hove-Festivalen, varmet opp for Sepultura og Suicidal Tendencies og blitt “anbefalt live” av Metal Hammer Norway – og med god grunn – for å nevne noe! Har man sett dem en gang – kommer man tilbake!

www.facebook.com/shotatdawn

AMPMANDENS DØTRE
Sludgepunk fra Oslo. Minimalistisk og voldsomt i samme åndedrag, der rå og rølpete rock med sjatteringer av hardcore og metall leveres med en intensitet som vitner om meget store baller. Noe inni gamperæva høyt, tight og skittent. Ampmandens Døtre er godteri for øyet og vanilje i øret. Hver konsert er en fest.

ampmandensdotre.bandcamp.com

www.facebook.com/pages/Ampm…

Legg til ekstern kalender…