Erik Dæhlin: Desiring Machines

*Desiring Machines er komponisten Erik Dæhlin sitt nye musikkteaterprosjekt. I et visuelt og auditivt rom har han i samarbeid med de medvirkende og et knippe norske dramatikere og forfattere, forsøkt å fremkalle og overeksponere ulike mytiske kvinneskikkelser fra antikken og frem til vår tid. Gjennom narrative bruddstykker, realistiske bilder, surrealistiske glimt og lekkasjer, blir det hele til en mangefasetterte begjærsmaskin koblet sammen i en scenisk collage hvor publikum er en av kretsene. *

Begrenset med plasser! Send epost til [email protected]

[Bilde]

Forestillingen hadde premiere på Festspillene i Bergen 3.-4.juni 2013. Den spilles også på Brageteatret i Drammen 14.-16.november.

Medvirkende:
Idé, konsept, lys, regi og komposisjon: Erik Dæhlin
Sang og stemme: Elisabeth Holmertz
Scenografi og lys: Tormod Lindgren
Ytre øye: Jon Tombre
Klaver og klavikord: Heloìsa Capelossi
Slagverk og video: Amund Sjølie Sveen
Cello: Gunnar Hauge
Lydteknikk: Morten Pettersen
Lydteknisk tilrettelegging: Thorolf Thuestad

Produsert av Erik Dæhlin og Produsentbyrået / ved Morten Kippe

Tekstmateriale av Edy Poppy, Hanne Ramsdal, Mette Karlsvik, Eirik Fauske, Demian Vitanza, Marilyn Monroe, Heine Müller, William Shakespeare og Pier Paolo Pasolini.

Erik Dæhlin (født 1976) er utdannet slagverker fra konservatoriet i Tromsø, og har studert komposisjon ved Norges Musikkhøgskole med Olav Anton Thommessen, Asbjørn Schaathun og Henrik Hellstenius. Dæhlin har vært en del av ensemblet NING siden 1997, samt slagverk-ensemblet Puls og SPLOING. Han komponert både solo- og kammermusikk, samt elektroakustisk musikk for bl.a. Kringkastingsorkesteret, MiN Ensemblet, Liv Glaser, Håkon M. Stene, Oslo Camerata, neoN, Oslo Simfonietta m.fl. Hans musikk har vært fremført ved World Music Days i Hong Kong og ved en rekke europeiske og nordiske scener og konsertsaler.

For mer informasjon: www.erikdaehlin.no

Legg til ekstern kalender…