Susannas Gjestebud

Artist, komponist og produsent Susanna (nå også plateselskapdirektør) fikk i oppdrag av Det Fabelaktige Naustet å invitere til et gjestebud 8.november. En glimrende anledning til å kalle sammen folk som arbeider innenfor ulike interessefelt og uttrykksformer, til å presentere en smakebit av det de holder på med.

Kveldens Gjestebud vil bestå av:
Musikk i forskjellige former. Susannas kunstneriske uttrykksform er musikken, og får dermed en vesentlig plass i hennes gjestebud. En av hennes definitive favorittartister er nederlandske Jessica Sligter som har sterke forbindelser til Norge gjennom tiden hun har bodd og arbeidet med musikere her. Hun utgir musikken sin bl.a. på den norske labelen Hubro.

Ylva Wærenskjold fra Oslo er forfatter og debuterte i høst på Oktober Forlag med boka kom hjem når sorgene har løpt forbi. En intens og rystende kjærlighetshistorie om Karin og Heli, og deres reiser mellom Oslo, Stockholm og Paris. Wærenskjold studerer for tiden ved Litterär Gestaltning på Akademin Valand i Gøteborg.

Susanna utga i september albumet Susanna and Ensemble neoN ‘The Forester’ på eget plateselskap og til svært god
mottakelse i pressen. Claus A. Breda-Gulbrandsen har laget kortfilmen THE FORESTER til tittelsporet på albumet, og det vil bli førpremiere og visning på Kulturhuset denne kvelden. Breda-Gulbrandsen er utdannet på Kunstakademiet i Trondheim, og har samarbeidet med Susanna tidligere, laget flere musikkvideoer for Susanna and the Magical Orchestra og Susanna, og dessuten In the Country.

Biologisk-dynamisk Forening ble stiftet i 1950, av en liten gruppe bønder og forbrukere som ønsket å arbeide for
utvikling av et biologisk-dynamisk jordbruk i Norge. Daglig leder Idun Leinaas Bjerkvik er invitert til å fortelle om foreningens arbeid, om viktigheten av jordbruksmetoden, ernæringsspørsmål og naturforvaltning sett i en helhetlig kulturell sammenheng.

Det vil bli korte samtaler mellom de inviterte og Susanna om uttrykks- og arbeidsform, litt om hvorfor og hvordan.

Legg til ekstern kalender…