Kulturhuset

Norges mest aktive og varierte kulturhus har blitt enda større, bredere, fått flere rom, en nydelig bakgård, et kjøkken for å imøtekomme alle våre gjester og en ny adresse. Heldigvis bare noen få meter fra der vi lå før. Nå Youngs gate 6.


Dette skjer på Kulturhuset…

Mandag 16. desember

 • 20:00 StorySLAM julespesial!, Kulturhuset

  Vi ringer julen inn på Kulturhuset med fortellerkonkurranse! Åtte fortellere deler, sanne selvopplevde historer og konkurrerer denne dagen om å fortelle den beste julehistorien fra livet sitt! Det blir humor, nostalgi og gløgg i baren!

Tirsdag 17. desember

Lørdag 28. desember

 • 19:00 Romjulskonsert med Ohnesorg, Kulturhuset

  For femte år på rad inviterer vi til Ohnesorgs tradisjonelle romjulskonsert. Årets gjester: Akerselva kvinnekor og sangere fra Sosialistisk Kor i Oslo.

Dette har skjedd på Kulturhuset…

Lørdag 7. desember

Lørdag 23. november

Torsdag 21. november

Lørdag 16. november

Torsdag 14. november

 • 18:00 Tekna X: Bærekraftig mat, Kulturhuset

  La deg inspirere av spennende tanker fra blant annet EAT, Cicero og Dyrevernalliansen. Er det planter, insekter, alger eller labkjøtt som er fremtiden – og hva tenker de på Øyafestivalen?

Torsdag 5. september

 • 19:00 Kyrillisk jazz, Kulturhuset

  Bjørn Petter Tøsse tar master i bulgarsk bryllupsmusikk for trekkspill. Denne kvelden spiller han med saksofonist Gianni Gagliardi og musikere fra Farmers Market.

Mandag 2. september

Tirsdag 27. august

Søndag 16. juni

 • 11:00 NORDLYD, Kulturhuset

  Fiolinist Aliisa Neige Barrière arrangererer endagsfestival på Kulturhuset, med tilreisende musikere fra hele Europa. Det blir urfremføringer, paneldiskusjon og jam-sessions fra kl. 11 til midnatt – en eksamen helt utenom det vanlige!

Mandag 3. juni

Mandag 27. mai

Tirsdag 14. mai

Mandag 13. mai

Torsdag 9. mai

Mandag 6. mai

Mandag 29. april

Lørdag 13. april

Mandag 8. april