Kulturhuset

Gamle Posten på Yongstorget.

kulturhuset@trobbelskyter.no


Dette skjer på Kulturhuset…

Lørdag 29. juli

 • 19:00 Frosk på Kulturhuset, Kulturhuset

  Plateselskapet No. 13 inviterer til en helaften med den legendariske visegruppa Frosk, som ga ut sitt forrige album – Kråker i lufta – i 1976. Nå er de tilbake med dagsaktuelt materiale, og klare for det vanskelige andrealbumet.

Søndag 30. juli

Onsdag 23. august

Torsdag 24. august

 • 19:00 Classic Album Sundays presenterer MICHAEL JACKSON – Off the Wall (Epic, 1979) med Audun Vinger og …, Kulturhuset

  Michael Jackson er vår mann i august når vi legger hans gjennombruddsplate som soloartist, Off the Wall, på vårt audiofile alter i Laboratoriet på Kulturhuset. Etter en prat rundt MJ og musikken med Martin Bjørnersen (Klassekampen) og Audun Vinger (DN) hører vi gjennom hele platen, fra Don’t Stop ’Till You Get Enough til Burn This Disco Out, og fortsetter feiringen av et av tidenes beste popalbum med å rotere MJ-relatert materiale ut kvelden.

Søndag 17. september

Mandag 18. september

Tirsdag 19. september

Onsdag 20. september

Dette har skjedd på Kulturhuset…

Søndag 2. juli

Lørdag 1. juli

Fredag 30. juni

Torsdag 29. juni

Søndag 25. juni

 • 18:00 Classic Album Sundays presenterer …, Kulturhuset

  Ingen sommer uten THE ROLLING STONES! Etter en prat med musikkjournalist Morten Ståle Nilsen om det som sies å være Stones’ eget “definerende øyeblikk” i diskografien, det uslepne, rock’n’roll/blues/soul/country-dobbeltalbumet EXILE ON MAIN ST., hører vi hele skiva gjennom på et knallfett hifi-anlegg, kalibrert av Duet Audio for anledningen.

Fredag 2. juni

 • 19:00 Introduksjon til Sacred Harp Singing med Aldo Ceresa, Kulturhuset

  Liker du på synge? bli med på unik sangopplevelse!

  Sacred Harp Singing er en medrivende 200-årig amerikansk sangform. Det synges fra boken «The Sacred Harp» og musikken har de siste 15 år har musikken kommet til Europa og blitt et undergrunnsfenomen i England, Irland og Tyskland.

Torsdag 1. juni

Mandag 29. mai

Torsdag 4. mai

Mandag 1. mai

 • 20:00 StorySLAM på Kulturhuset, Kulturhuset

  Mandag 1. mai innvier StorySLAM Oslo hovedrommet i det flunkende nye Kulturhuset! Det blir spennende, rørende og morsomme fortellinger fra virkeligheten, fantastisk stemning og høy gjennkjennelsesfaktor!

Torsdag 27. april

Onsdag 12. april

Tirsdag 11. april

Mandag 10. april

Søndag 9. april

Torsdag 6. april

Søndag 19. mars

 • 20:00 Jinchūriki, Kulturhuset

  Jinchūriki er en duo bestående av Håkon Aase og Adrian Løseth Waade, begge fiolinister. De spiller improvisert musikk, men innenfor rammer som de to sammen har utarbeidet over tid gjennom konserter, samtaler, arbeid i studio og en bevisst utvelgelsesprosess underveis.

Onsdag 15. mars

 • 19:30 Analog Spillklubb slår på stortromma!, Kulturhuset

  “We don’t stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing.”

  Analog spillklubb er endelig tilbake, og denne gang i storstua på Kulturhuset! Vi får inn en mengde nye spill i tillegg til de ca 25-30 vi har fra før, Arthur Kay aka Dr.Kay (the Switch m.fl) en av Oslos aller mest funky orgelguruer kommer, og vi har fått mer plass å boltre oss på. Det blir rett og slett en helt nydelig kveld!

Torsdag 2. mars