Kulturhuset

Gamle Posten på Yongstorget.

kulturhuset@trobbelskyter.no


Dette skjer på Kulturhuset…

Mandag 29. mai

Torsdag 1. juni

Fredag 2. juni

 • 19:00 Introduksjon til Sacred Harp Singing med Aldo Ceresa, Kulturhuset

  Liker du på synge? bli med på unik sangopplevelse!

  Sacred Harp Singing er en medrivende 200-årig amerikansk sangform. Det synges fra boken «The Sacred Harp» og musikken har de siste 15 år har musikken kommet til Europa og blitt et undergrunnsfenomen i England, Irland og Tyskland.

Onsdag 28. juni

Torsdag 29. juni

Fredag 30. juni

Lørdag 1. juli

Søndag 2. juli

Dette har skjedd på Kulturhuset…

Torsdag 4. mai

Mandag 1. mai

 • 20:00 StorySLAM på Kulturhuset, Kulturhuset

  Mandag 1. mai innvier StorySLAM Oslo hovedrommet i det flunkende nye Kulturhuset! Det blir spennende, rørende og morsomme fortellinger fra virkeligheten, fantastisk stemning og høy gjennkjennelsesfaktor!

Torsdag 27. april

Onsdag 12. april

Tirsdag 11. april

Mandag 10. april

Søndag 9. april

Torsdag 6. april

Søndag 19. mars

 • 20:00 Jinchūriki, Kulturhuset

  Jinchūriki er en duo bestående av Håkon Aase og Adrian Løseth Waade, begge fiolinister. De spiller improvisert musikk, men innenfor rammer som de to sammen har utarbeidet over tid gjennom konserter, samtaler, arbeid i studio og en bevisst utvelgelsesprosess underveis.

Onsdag 15. mars

 • 19:30 Analog Spillklubb slår på stortromma!, Kulturhuset

  “We don’t stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing.”

  Analog spillklubb er endelig tilbake, og denne gang i storstua på Kulturhuset! Vi får inn en mengde nye spill i tillegg til de ca 25-30 vi har fra før, Arthur Kay aka Dr.Kay (the Switch m.fl) en av Oslos aller mest funky orgelguruer kommer, og vi har fått mer plass å boltre oss på. Det blir rett og slett en helt nydelig kveld!

Torsdag 2. mars

Onsdag 1. mars

Torsdag 19. januar

 • 19:00 Mykola Sheremeta, Kulturhuset

  Mykola Sheremeta kommer fra en liten landsby i Ukraina. Allerede som ung gutt ble Mykola opptatt av musikk, og da klassisk musikk spesielt. Tilgangen til instrumenter i lille Bokiyma var imidlertid ytterst begrenset. Trekkspill derimot, var det mulig å oppdrive. Mykola forelsket seg i trekkspillet, men i motsetning til den tradisjonelle ukrainske trekkspilltradisjonen, så begynte han tidlig å tilpasse klassiske stykker til trekkspillet. I utgangspunktet ingen enkel oppgave, men resultatet er …

Søndag 15. januar

 • 16:00 Carolyn Enger – Romantic Titles: What do they all mean?, Kulturhuset

  Klassisk på Kulturhuset: Pianisten Carolyn Enger svinger innom Kulturhuset for å presentere “Romantic Titles: What do they all mean?” Preludes that don’t precede, intermezzi that aren’t in the middle, “Songs without words…” Join us as we explore Romantic notions and moods through the beautiful sounds of Chopin, Mendelssohn, Brahms, Szymanowski, and Scriabin. Konsertstart kl. 16 Billettpris: 100,-

Torsdag 12. januar

 • 21:00 Bongotorsdag #4 med Bosses Bongoband, Kulturhuset

  Jubileumsbongo! Bosses Bongoband feirer ett år og sparker i gang 2017 med en real bongotorsdag. Som alltid blir det dansbare rytmer fra varmere strøk, saxbonanza, palmesus og myyyye scenepynt. Som alltid er det 2 sett og kliss gratis! Bli med på bursda’n!

Torsdag 15. desember 2016

Onsdag 7. desember 2016

Tirsdag 6. desember 2016

Mandag 5. desember 2016