MIR 16 år! Therese Aune + Firefly Effect & Dj. Sissyfus

[Bilde]

18.00 åpning, pølser, merch og arkivmateriale i trappa.
19.00 Tale og Trommesolo
20.00 Therese Aune
22.00 Firefly Effect
23.00 Dj. Sissyfus

Sånn cirka da… Og litt annet innimellom!

Therese Aune
Therese Aune spiller drømmende og stemningsfull popmusikk. Noen ganger med fullsatt band og hele seks personer på scena, og andre ganger mutters alene, som denne kvelden på Mir. Forutenom stemmen, kommer hun til å bruke instrumenter som piano og harmonium, samt ymse lyder gjemt godt inni midi-keyboardet sitt. Debutplata hennes, Billowing Shadows, Flickering Light, kom ut i fjor, gjennom det lille indielabelet Riot Factory. De siste årene har hun spilt både nært og fjernt, på festivaler som By:larm, Berlin Festival, Popkomm, Iceland Aiwaves, SXSW og CMJ, men et av de stedene hun liker seg aller best, er nettopp på lille Mir. Hun gleder seg derfor stort til bursdagsfeiring!

Musikk finnes på internettet:
Therese Aune
facebook

Firefly Effect.
Firefly Effect holder til på loftet på lufthavna, og tar heisen ned til Mir for å spre litt solskinn. Bandet holder på med sin tredje skive der oppe på loftet, og kommer til å spille låter fra den. Retrofuturistisk solskinnspop har blitt tilført en god dæsj med discogrunge, det er bare å ta på seg danseskoene og slenge seg med!

Video

Dj. Sissyfus
Også kjent som Center of the Universe og grunnlegger av musikkforeningen Metronomicon Audio, finner fram de beste platene fra fra den dypeste verdensmusikk og elektronika-bunken. 
Her blir det fest med plater fra land, geografiske områder og planeter du ikke en gang viste at fantes!

remixer

mikstape

C.c: 100,-

Alle inngangspengene går til støtte for Mir.

Cafe Mir ble konstruert høsten 1997 av noen flinke utenomjordiske typer. Akkurat som romstasjonen ble Mir til litt etter litt, av løse deler, avlagte rør og selvkonstruert inventar. Etter som lysårene har gått har Mir blitt reparert med superlim, strikk, gaffateip og tyggegummi, og blitt mer og mer lik seg selv og sin navnesøster romstasjonen: «In the 1990s Mir was showing its age, constant computer crashes, loss of power, uncontrolled tumbles through space and leaking pipes were an ever-present concern for crews» Det er lett å kjenne seg igjen…

Da romstasjonen styrtet og brant opp høsten 2001, satt vi trygt på Mir i Toftesgate og sverget på at vi skulle leve evig og fortsette i bane i mange lysår til…
Romstasjonen Mir ble bare 15 år, nå er Mir 16!

Velkommen!

Legg til ekstern kalender…