Ost&Kjex + Mungolian Jetset // Julekonsert

[Bilde]

Tiden igjen inne for å leie den mungolske hesten ut av stallen, fylle lomma med Ritz og Camembert og ri ned til Parkteatret! For fjerde år på rad tvinner Mungolian Jetset og Ost&Kjex kroppsdeler sammen og serverer timevis med live elektronisk dansemusikk toppet av en skokk med gjesteopptredener.

Ost & Kjex, bestående av Tore “Jazztobakk” Gjedrem og Petter “Hi-Fi” Haavik er blant de feteste norske liveactsene uansett sjanger. I løpet av året har de spilt verden rundt sammen med Solomun og resten av Diynamic-gjengen, blant annet med fast residency på annerkjente Sankeys på Ibiza i hele sommer.
På oppløpssiden kommer to gale mungolere etterfulgt av et kvinnekor i ”små sorte” og sølvbobs, sleng på en discobassist som er den menneskelige reinkarnasjonen av bassriffet på ”Another One Bites The Dust” og du har med et helvetes spetakkel av et psykedelisk discosirkus å gjøre. Spetakkelt heter selvfølgelig Mungolian Jet Set og er h(st)jernebarnet til dj-legende Pål Nyhus aka Dj Strangefruit og studio-wiz Knut Sævik (Nærvik blant venner).

Legg til ekstern kalender…