Egil Olsen

[Bilde]

Egil Olsen er en singer / songwriter utenom det vanlige. Han er omtalt som en av Norges beste liveartister med sine små, men store låter, der humoren i og ikke minst mellom sangene elegant balanseres med det såre, nære og naivt ærlige i musikken hans. Artisten har alltid gått sine egne veier, og blitt så respektert for sin musikk at han er hyllet med egen tributeplate fra artister som blant andre Thom Hell, Side Brok, Robert Post, Jenny Hval og Sondre Lerche.

Egil Olsen er nå i gang med innspillingen av sitt fjerde studioalbum. Siden forrige album har han også sluppet livealbumet ‘egil olsen show’, omtalt som intet mindre enn ‘det beste norske livealbumet på mange år’. I tillegg har han hatt sin første kunstutstilling med illustrasjoner fra egne og andres platecover. Han har også bidratt til japansk filmmusikk, samarbeidet med Ralph Myerz, og bygd sitt eget studio. Han har turnert landet både som support for Marit Larsen, alene og med band og spilt på alt fra de største scenene til de minste, fra store festivaler til små hagefester.

Til høsten slippes en smakebit fra det nye albumet i form av en singel og musikkvideo. Det blir også en liten turne både i Japan og her i Norge. På parkteatret tar Egil Olsen med seg en fin gjeng musikere og såkalte spesielle gjester, og byr på splitter ny musikk, klassiske Egil Olsen schlagers og god stemning. Kanskje til og med litt julestemning.

Legg til ekstern kalender…