Lanterns On The Lake (UK) + support Støv

De har lenge vært en favoritt i hjemlandet England. Og da de slapp debutalbumet «Gracious Tide, Take me home» i 2011, hoppet Drowned In Sound i stolen og slo til med 8 av10, mens Popmatters penslet ut skryt som «You are reminded of just how beautiful, evocative and transporting music can be».

I september kom bandets andre album, «Until The Colours Run» til enda bedre anmeldelser. Mellom «Gracious Tide, Take Me Home» og årets album har de trosset noen vanskelige utskiftninger og manifestert seg som et av bandene man virkelig skal se opp for fremover. Vi snakker om Lanterns On The Lake, bandet som i løpet av de siste årene har turnert med favoritter som Explosions in the Sky og Low, og som har trålet eminente festivaler som Glastonbury og SXSW. Lanterns On The Lake er bandet som lager musikk som er minst like vakker som bandnavnet skulle tilsi. Og med en fot i post rock og en fot i eminent indie, svøper musikken rundt deg og drar deg med på en sonisk spasertur hvor tid og rom blir fullstendig opphevet.

Uncut konstaterte at bandet «Casts a spell that lingers». Og bedre kan det ikke forklares. Ta med deg noen du er spesielt glad i, eller noen som fortjener det. Gi dem en klem og la de ta del i dette fantastiske universet som Lanterns On The Lake hersker over, på Parkteatret den 20. januar.

Support: Støv

[Bilde]

Legg til ekstern kalender…