Gourmandlagets vintermåltid

Vinterens første Gourmandlag nærmer seg og hva er vel bedre enn ett godt måltid sammen med hyggelige mennesker i disse mørke tider. Menyen er enda ikke skrevet i betong, men det er gode muligheter for at du blant annet blir servert langtidsmarinert svinenakke, gourmandlagets hjemmelagde pølser og sukkerlakerte pærer. Det blir mulig å kjøpe en ølpakke med nydelig øl tilpasset hver enkelt rett.

For nyankomne: Gourmandlaget går ut på at folk med interesse for bespisning og bedrikkelse samles for å gjøre nettopp dette, til en rimelig penge. En meny tilberedes av et lite kokkelaug, for anledningen bestående av @12f og @oivindhr.

Link til de to siste lagene: Gourmandlaget #23 : Høstslipp og Gourmandlaget #23: Borsjtsj

Sted: @oivindhr, se PPPPPPS for mer info.
Tid: start 18.30, sistemann ut døra 23.30.
Pris for matpakke: 200,-

Pris for ølpakke: 200,- eller ta med egen drikke
Vi legger i første runde ut 15 plasser.

FOR Å MELDE DEG PÅ:
1. Skriv hvilke plasser du tar og antall personer. Første person melder på slik: Plass nr 1. mat: 1, øl: 1. Andre person kan for eksempel melde på slik: Plass nr 2 og 3. mat: 2

2. Sett inn pengene på konto 3705.15.14255 , Tollef Ladehaug, senest en uke før arrangementet. Betaling er lik bekreftet plass.

Skriv nicket ditt på betalingen, så er det lettere for oss å holde styr på hvem som har betalt.

Vel møtt!

PS. Gitt arrangementets ideelle natur bør folk være forberedt på å hjelpe til med servering og muligens i oppvask.
PPS. Godt øl er som oftest dyrt øl – for å holde ølpakkeprisen på et anstendig nivå serveres det kun ett glass til hver rett. Ta derfor gjerne med egen drikke i tillegg.

PPPS. Ønsker du varsling om nye arrangementer? Legg brukeren gourmandlaget til som venn (ikke som bekjent).
PPPPS. Tidligere har det blitt mye rot med folk som meldte seg på og av og så videre, og det orker vi ikke å holde styr på. Har du meldt deg på, og ikke kommer, så lar vi hundrelappene din gå inn i den ideelle driften av gourmandlaget. Men det er jo hyggelig om noen andre kan ta plassen din

PPPPPS. Vi har en regel om at folk må innhente tillatelse for å fotografere deltagerne, og til så å legge bildene ut på nettet. Bilder uten fjes er selvsagt ok.
PPPPPPS. Sted: Grønnegata 14D, 70 meter fra Dalsbergstientrikkestopp (trikk 17 og 18), det står Øivind mfl på ringeklokka, opp første trapp til høyre, 3. etg, høyre dør. Ring Øivind på 98 61 65 11 om du ikke finner fram.

Legg til ekstern kalender…