Kalenderen for søndag 5. februar 2006

  • 13:00 “Hjelp, det er sjørøvere på Norsk Sjøfartsmuseum”, Norsk Maritimt Museum

    Splitte mine bramseil og barberte kokosnøtter! Sjørøverkaptein Salami er tilbake! Interaktivt teater for store og små pirater.

  • 18:30 “Caché” av Michael Haneke, med debatt etterpå, Vika Kino

    “Cache” (“Skjult”) av Michael Haneke (Bennys video, Funny Games m.m.) er filmen som vant flest priser i Cannes i fjor. Etter visningen innleder Finn Skårderud og filosof Einar Øverenget til en samtale om filmen. “Skjult” er et ubehagelig oppgjør med det hvite vestlige borgerskapets selvfølgelige arroganse og selvrettferdighet i behandlingen av mennesker fra den tredje verden.

  • 19:00 Sympathy for Lady Vengeance, Cinemateket

    Siste filmen til Park Chan-Wook, mannen bak Oldboy. Infernalsk hevndrama! Skal sees på stort lerrett!

  • 21:00 DEATH CAB FOR CUTIE, Rockefeller

    Death Cab For Cutie (us) 4 februari Malmö – KB 5 februari Oslo – Rockefeller 6 februari Stockholm – Berns 11 februari Köpenhamn – Vega Kvartetten Death Cab For Cutie från Seattle släppte i slutet av augusti albumet ”Plans” som är bandets femte fullängdare i ordningen. Deras musik har rosats av en enad publik och kritikerkår. Den senaste tiden har bandet uppmärksammats ytterligare och nått ut till en ännu bredare publik, mycket tack vare ständiga hyllningar från en av rollfigurerna i den populära …

  • 21:00 mzn3, plass

    Kjetil Møster – sax, per Zanussi – bass, Kjell Nordeson – trommer Her skal det rautes! Hard men myk friimprovisert men komponert jazz men rock men whatever. Gøy blir det uansett!

  • 21:00 Grand Island, Mono

    Mono skriver: “Egenrådig og egenartet rock’n’roll og en av de mest særegne stemmene ny norsk rock har levert gjør dette bandet helt spesielt. Og har du ikke allerede fått med deg dette orkesteret bør du benytte anledningen nå!” “En musikalsk coctail som har gjort dem til en live-favoritt i Oslo og at ett av de første bandene som ble booka til Øyafestivalen neste år!”