Kalenderen for søndag 20. august

 • 12:00 Pop-up utstilling: Carl Smith “Crimson Mirage” (USA/D), Galleri Schaeffers Gate 5

  “Street art meets fine art” – Den Berlin-baserte amerikanske billedkunstneren og musikeren Carl Smith vender tilbake til Oslo!

 • 12:00 Human Design Møteplassen, Welhavensgt. 1

  Human Design øker i popularitet som et verktøy for å forstå seg selv og andre bedre. Det kan være ganske revolusjonerende å bli kjent med sin egen “bodygraph” og kanskje noe man har lyst til å snakke med andre om. Human Design møteplassen er et samlingspunkt midt i Oslo, én gang i måneden denne høsten, hvor man kan møte andre som også er interessert og dele erfaringer.

 • 13:00 The Art of Anabasis: Verdens første utstilling i stratosfæren, Prosjektskolen kunstskole, Borggata

  Prosjektskolens Autonome Romprogram er stolte av å kunne invitere til utstillingen om verdens første kunstutstilling i stratosfæren. 13.06 2022 ble The White Hexagon Show sendt opp med fartøyet Apoidea 22. Med ambisjon om å gjøre et kunstprosjekt i verdensrommet ble 9 kunstverk laget til fartøyet Apoidea 22, som også var utstyrt med 360° kamera og et actionkamera som dokumenterte den 196 minutter lange reisen. Fartøyet ble brakt til 36km høyde av en heliumfylt værballong før den sprakk og utløste fallskjermen.

 • 13:00 Morten Sæther, Johan Mørch & Øystein Blegen Hoel / “Pure Raw Blended” i S9 Galleri, S9 Galleri

  Vernissage lørdag 19. august kl. 15:00 til 17:00. Johan Mørch er “Pure”. Øystein Blegen Hoel er “Raw”. Morten Sæther er “Blended”. Velkommen til en spennende utstilling !