Kalenderen for fredag 15. november

  • 17:00 Flat Sun på Gamle Munch, Gamle Munchmuseet

    Verdensteatret inntar Foredragssalen på Gamle Munch med sin nye forestilling Flat Sun.

  • 19:00 Utku Tavil, Martina Schöne-Radunski og Romain Bertheau, Paulus kirke

    Trommer, vokal og orgel. Og Paulus kirke, fordi de har 32 fots orgelpiper. Også en bra PA på toppen. Jeg trur du skjønner greia. Det er høst, og et snev av Berlin.

  • 20:00 THE CHATS + special guest: The Prize, Rockefeller

    Det australske punkrockbandet The Chats kommer tilbake til Oslo! De spilte en fantastisk konsert på et fullstappet John Dee i fjor sommer. Fredag 15. november inntar bandet Rockefeller!

  • 20:00 Tommy Emmanuel, – with special guest Mike Dawes, Oslo Konserthus

    Australske Tommy Emmanuel er viden kjent for sin virtuose behandling av den akustiske gitaren. Med sin genuine fingerplukking er han et énmannsband som både spiller melodien, akkordene og bassen.

  • 21:00 Kite (SE) på SALT / Pres. av Luger, SALT

    Fredag 15. november spiller Kite en eksklusiv klubbkonsert på SALT i Oslo, som en del av deres Europaturné! Billetter i salg via luger.no og ticketmaster.no. Kite består av Nicklas Stenemo og Christian Hutchinson Berg, og siden de dukket opp på den skandinaviske synth-pop-scenen har de vokst fra lokale ikoner til et globalt fenomen, kjent for sine ekstraordinære liveshow. Kite har stått for legendariske opptredener i Kungliga Operan (2019) og Dalhalla (2023), og i februar 2025 er de klare for …