Muséhagen

Hage utenfor Natur-historisk museum


Dette har skjedd på Muséhagen…

Søndag 12. juni

 • 16:00 Volt: Conny Karlsson Lundgren - We Feel a Desire for Caresses by Men (Portrait Parlé), Muséhagen

  We Feel a Desire for Caresses by Men (Portrait Parlé) er basert på en beryktet rettssak mot en gruppe homofile menn i Gøteborg sent på 1930-tallet. På denne tiden innledes kortvarige erotiske møter i byens offentlige rom, hemmelige passasjer og hager. Men framfor alt skaper gruppen et fellesskap gjennom festligheter i hverandres hjem, der historier, begjær og erfaringer deles. De refererer til hverandre med kvinnelige navn, og beskriver forholdet som et “åndelig slektskap”. Rettssaken undersøkte …

Onsdag 10. juni 2015

Tirsdag 9. juni 2015

Mandag 8. juni 2015

Mandag 23. september 2013

 • 10:00 Hver dag Every day. For små barn (0-4 år), Muséhagen

  Hver dag Every day. For små barn (0-4 år)

  Danse – og kunstprosjektet thud! moving endangered spaces viser danseinstallasjon. Hver Dag Every Day er en var opplevelse med humor, og rom for stillhet og refleksjon. Gjennom møtet med objekter, lyd, origami og dans får publikum se og høre tolkninger av stillhet.

Søndag 27. april 2008

 • 11:00 Vår i Muséhagen, Muséhagen

  Omvisninger i veksthuset, skattejakt i muséhagen, eventyrstund, blomsterverksted og som vanlig såing av solsikke- og mimosafrø.

Søndag 6. mai 2007

 • 11:00 Vår i muséhagen, Muséhagen

  Søndag 6.Mai er det vår i muséhagen. Kom og se på blomstringen. Du kan så din egen mimosaplante eller en solsikke. Det vil også være omvisning, rebusløp, kafé, åpent palmehus og forskjellige andre aktiviteter.