Atelier Nord ANX

Atelier Nord ANX er Atelier Nords produksjons- og visningsrom for mediekunst. Vi presenterer skiftende utstillinger, videovisninger, egeninitierte prosjekter og samarbeider med nasjonale og internasjonale kunstnere, institusjoner og gallerier.


Dette skjer på Atelier Nord ANX…

I morgen

  • 19:00 Performance: Sverre Knudsen – «Vi», Atelier Nord ANX

    Onsdag 22. november kl. 19 spilles Sverre Knudsens konseptalbum «Vi» i sin helhet på Atelier Nord ANX ledsaget av en blanding av video, slides, statistikk, digresjoner, tilløp til typoesi og ren dada. Mye av innholdet i denne visuelle skisseblokken stammer fra tiden rundt andre verdenskrig – fotografier fra familiealbum, plakater, aviser og historikeren Sverre Hartmanns arkiv over den norsk-russiske nazispionen og danserinnen Marina Lie er noen eksempler.

Torsdag 30. november

Dette har skjedd på Atelier Nord ANX…

Lørdag 18. november

Fredag 17. november

Torsdag 16. november

Søndag 12. november

Lørdag 11. november

Fredag 10. november

Torsdag 9. november

Søndag 5. november

Lørdag 4. november

Fredag 3. november

Torsdag 2. november

Søndag 22. oktober

Lørdag 21. oktober

Fredag 20. oktober

Torsdag 19. oktober

Onsdag 11. oktober

  • 19:00 Konsert: Telcosystems – Machine Visions, Atelier Nord ANX

    Maskiner ser og sanser mer; de utvikler seg hurtig fra passivitet til aktive og autonome agenter gjennom analyse, fortolkning og maskinlæring. Måten vi ser oss selv og verden endres på grunn av innflytelsen til denne utviklingen. Machine Visions er en en undersøkelse av maskinsyn og eksperimentelle former for bildefortolkning og analyse.

Søndag 23. april

Lørdag 22. april

Fredag 21. april