Kalenderen for søndag 12. mai

  • 13:00 Lill-Margrethe Stene / 4. til 16. mai 2024, S9 Galleri

    Lill-Margrethe Stene er billedkunstner, og har jobbet med oljemaleri på treplater de siste 12 årene. Kunstnerisk bakgrunn fra Kunsthøyskolen i Oslo og Kunstakademiet Villa Arson Nice, Frankrike. Mastergrad med Diplôme national supérieur d’art plastique. Velkommen til vernissage lørdag 4. mai kl. 15:00. Åpningstider ellers: Onsdag til søndag 13:00 til 17:00.

  • 14:30 ME-dagen 12. mai – konsert, film og foredrag! (også Zoom!), Sagene samfunnshus

    ME-foreningen Oslo og Akershus fylkeslag inviterer til 12. mai-fest med musikk, film, servering og foredrag! STED: Sagene samfunnshus, Kristiansands gate 2, Oslo Eventuelt Zoom, registrer deg her: bit.ly/12maiLive Det blir mulighet til å hvile underveis eller følge de delene av programmet du helst vil.

  • 18:00 Dans for voksne: DNA?AND?/Teresa Riemann, Kafé Hærverk

    Teresa Riemann er en av grunnene til at Dans for voksnes konsertaktivitet er opp og går igjen. Ved nærmere ettertanke var det noe der vi tenkte kunne kobles veldig bra med DNA?AND?, så da blei det sånn.

  • 19:00 Adrianne Lenker, Storsalen

    Krumtappen i Big Thief gjør sitt første soloshow i Norge.

  • 19:00 Czesław Mozil Solo, Belleville

    Czesław Mozil er en dansk-polsk sanger, låtskriver, komponist, musiker og sist, men ikke minst: Trekkspiller! Mozil har spilt i Norge for fem år siden, denne gangen kommer han tilbake som solo-artist. Showet tar i bruk visesang, trekkspill og monolog, det er satt til Belleville scene og blir en nært-på opplevelse for publikum!

  • 22:30 Sort Kanal – Verden rundt med Bandcamp, Radio Nova dab

    Programleder Morten Abildsnes serverer varierte toneganger fra flere verdenshjørner. All musikk i dagens utgave av Sort Kanal finnes på Bandcamp. Turen starter i Mongolia: Spilleliste blir etter hvert lagt ut på Sort Kanal-siden