Gourmandlaget #34: Gourmandlaget rider igjen!

Mye har skjedd siden sist. Verden har endret seg, underskog har endret seg, men hva med Gourmandlaget? I midten blir det fiskerett fra Vicenza. Fisk, melk og parmesan pluss litt smaksbase. Soave i glasset. Forrett? Dessert? Ikke et gourmandlag uten.

For nyankomne: Gourmandlaget går ut på at folk med interesse for bespisning og bedrikkelse samles for å gjøre nettopp dette, til en rimelig penge. En meny tilberedes av et lite kokkelaug, for anledningen bestående av @12f og @kåre.

Link til forrige gourmandlag

Sted: @kåre. Merk, for gamle travere, ny adresse. Står i første kommentarfelt.
Dato: Lørdag 10. februar
Tid: start 18, sistemann ut døra 22.00. Det er lov å dukke opp tidligere for henging og gjøgling.
Pris mat: 200 kr.
Vinpakke: 100.

Vi legger ut 17 plasser.
FOR Å MELDE DEG PÅ:
Skriv hvilke plasser du tar, antall personer til mat. Første person melder på slik: Plass nr 1. mat: 1. Andre person kan for eksempel melde på slik: Plass nr 2 og 3. mat: 2.
Sett inn pengene på konto 9801.574.6386, Kåre Holter Solhjell, hurtigst.
Betaling er lik bekreftet plass.

SKRIV NICKET DITT PÅ BETALINGEN!, så er det lettere for oss å holde styr på hvem som har betalt.
Vel møtt!

PS. Gitt arrangementets ideelle natur bør folk være forberedt på å hjelpe til med servering og muligens i oppvask.
PPS. Ønsker du varsling om nye arrangementer? Legg brukeren gourmandlaget til som venn (ikke som bekjent).
PPPS. Erfaring sier at det ofte blir mye rot med av og påmeldinger, og det orker vi ikke å holde styr på. Har du meldt deg på, og ikke kommer, så lar vi hundrelappene din gå inn i den ideelle driften av gourmandlaget. Men det er jo hyggelig om noen andre kan ta plassen din.
PPPPS. Vi har en regel om at folk må innhente tillatelse for å fotografere deltagerne, og til så å legge bildene ut på nettet. Bilder uten fjes er selvsagt ok.

Legg til ekstern kalender…