Kalenderen for fredag 30. desember 2005

  • 12:00 Fotosafari i Tigerstaden, Il Moro på Løkka

    Påskuddet for å rømme fra julehysteriet er fotosafari i Tigerstaden. Vi møtes på Il Moro over en kaffe bevæpnet med megapixels og linser på jakt etter blinkskudd. Tema diskuteres over en dobbel espresso. Seansen avsluttes med rødvinstoddi og kanelstang på Bar Boca. Bildene flickres (tagges med underskogsafari2005) og vinneren kåres av underskogens medlemmer. Heng med, heng med! Dette blir gøy!

  • 22:00 Legs 11, Mir

    I en e-post fra café Mir, står det: “Musikalsk horer Legs 11 litt her og litt der, men som regel har de 7 av 11 bein planta i tidlig 80-tall. Selv sier de at Legs 11 høres ut som en blanding av forskjellige instrumenter spillt på likt og at en konsert med Legs 11 fortoner seg som en musikalsk rundreise fra A til B. Konsertstart kl 22.00 cc 30,-” Hvem vet. Kanskje det er bra?

  • 23:00 TOMTOMKLUBB m/DJ MARTIN BJØRNERSEN + DJ GAUTE DREVDAL, BLÅ

    Å faan, lille nyttårsaftenfest med disse to gærningene? Det kan jo ikke bli annet enn fyll og spetakkel og kanskje litt klining på dansegulvet til alt fra White Horse til Levva Livet. Ta med deg vennene dine som er på juleferie i by’n og gi dem sjokk.