Kalenderen for torsdag 1. august 2013

  • 05:00 Knock Knock 2013, Oslo

    Knock Knock er Skulpturarena Öst og Norsk Billedhoggerforenings årlige utstilling med nyutdannede kunstnere fra kunsthøgskolene i Oslo, Bergen og Trondheim. Årets utstilling finner sted på 7 forskjellige steder på Hasle og Carl Berner.

  • 09:00 Utstilling: Past present future archive, Universitetet i Oslo, Georg Sverdrups hus (UB)

    Utstilling om arkivers varighet, sårbarhet og endelighet i digitaliseringens tidsalder. NB! Siste visningsdag fredag 16. august.

  • 10:00 Langsom dynamikk. Jan Groth + Tone Vigeland, Vigeland-museet

    Sommerutstillingen 2013 viser arbeider av Jan Groth og Tone Vigeland, to av Norges mest anerkjente kunstnere som gjennom sine verk viser både forandringer og konsistens i sine skulpturer, gobeliner og smykker. En fellesnevner for dem begge er den komplekse enkelheten.
    Åpningstider tir-søn: 10-17. Sjekk også vårt sommerkonsertprogram hver søndag kl. 14 i borggården

  • 12:00 “Sexy Bitches”, Oslo

    “Sexy Bitches”: Røde Rom søker intruktør og mannlig skuespiller fra 25 – 45 til den kommende teaterproduksjonen “Sexy Bitches” For mer info ta kontakt med [email protected] Send gjerne CV og litt om deg selv til [email protected]

  • 12:00 NOR13, AKERSHUS KUNSTSENTER

    Kinetiske skulpturer og lydverk fra 7 unge norske lydkunstnere danner Akershus Kunstsenters sommerutstilling!

  • 12:00 Robert Irwin, “Way Out West”, Peder Lund

    Peder Lund har æren av å invitere til utstilling med nye arbeider av den amerikanske vestkystkunstneren Robert Irwin (f. 1928, Long Beach, California). Åtte arbeider er utstilt, hvorav syv kommer direkte fra kunstnerens atelier, og stilles ut for første gang. Utstillingen åpner 4. mai, 2013 og står frem til 26. oktober, 2013. Robert Irwin har over de siste seks tiårene posisjonert seg som en av de mest innflytelsesrike og sentrale samtid- skunstnere i verden. Irwin startet sin karriere i siste …

  • 15:00 SYNGs sommerleir: Hjerterom, husrom og GRATIS karaokerom!, SYNG

    I hele sommer byr SYNGs sommerleir på:

  • 17:00 POLYFØKT (Et alternativ til musikk) …, Gamle Torshov skole, Oslo

    POLYFØKT (Et alternativ til musikk)
    FESTIVAL FOR EKSPERIMENTELL OG STØYMUSIKK 1-4 august 2013 (torsdag til søndag)
    Program: www.polyfokt.com
    www.facebook.com/events/220…

  • 17:30 Yoga ute i Frognerparken, Frognerparken

    Donasjonsbasert yoga i Frognerparken!

  • 18:00 Morgenstierne Inkognito, Åpent Bakeri, Inkognito terrasse

    Cocktailbaren Morgenstierne flytter ut i sommersola, til Inkognito Terrasse 1 i juli og august.
    Cocktails, vin, øl og pizza.

  • 20:00 CocoRosie + support: Sumie, Rockefeller

    Rosie og Coco, Coco og Rosie. To søstre hvis eventyraktige låter har en helt egen evne til å provosere, polarisere og konfrontere, samtidig. De balanserer på en tynn linje mellom det vakre og det motbydelige, og det er i dette skille magien til et av det siste tiårets mest mystiske og fascinerende band oppstår.

  • 20:00 Cult Fiction + Fraction Distraction, Skuret

    Kom, kom! Dette blir Fraction Distractions urkonsert som vi er så heldige at vi får lov til å dele med Cult Fiction. Ta med alle du kjenner; dette blir en kveld du ikke kommer til å glemme, og hele herligheten koster deg bare 50-lappen i døra!

  • 21:00 Clown (Nagoya/Japan) & Fork (Halden), Barrikaden

    Hardcore & pønkrock i skjønn forening!

  • 21:00 DATs sommerimpro!, Det Andre Teatret

    Det Andre Teatret inviterer til sommerforestillinger gjennom hele juli i Den Andre Cafeen! Vi begynner akkurat så seint at du rekker å bli solbrent før du trekker inn fra stranda. Hver torsdag og fredag kl 21.00 vil våre sommerkledde skuespillere improvisere en intim og lettbeint forestilling, mens du lener deg tilbake med isbiter og no’ godt i glasset! Det Andre Teatret gjør sommer’n i Oslo til en ordentlig sommer – bare litt morsommere!

  • 23:00 Tropikool pres. Kid Kudos og Ash Valley, Fisk & Vilt

    Tropikool tar imot Kid Kudos og Ash Valley på torsdag. Forvent tropehett dansegulv, klamme låter og paraply i drinkene. Musikken blir deilig og funky, med innslag av kaotiske regimeskifter og kokosnøtter. Welcooome, my friends! (husk vaksiner)