Kalenderen for tirsdag 27. august 2013

Tirsdag 27. august 2013

  • 08:00 Fotokonkurransen “blå, hvitt og rød”, Institut français

    Institut français, i samarbeid med Japan Photo og med støtte fra Fotogalleriet/Høgskolen i Akershus, arrangerer en fotokonkurranse med temaet “Tre farger: Blå, hvit og rød”.

  • 08:00 CreativeMornings /Oslo with An Xiao Mina, MESH

    CreativeMornings is a monthly breakfast lecture series with a global topic, aiming to give an inspirational start for the morning, and to build a creative, open-minded community.

  • 10:00 Jone Skjensvold – Transition, Galleri Norske Grafikere

    I utstillingen Transition finner vi bruddstykker fra delprosjektet Vincent Lunge Foundation Iran, representert ved et håndknyttet persisk teppe , et digitalt trykk av teppemotivet og håndkolorerte silketrykk basert på persisk design. Arbeidene er fremstilt ved bruk av vektorgrafikk, og representerer en fordypning i abstraksjon og ornamentikk.

  • 11:00 Høgt oppe i fjellet, Det Norske Teatret

    Med munnharpe og song blir små og store lokka inn i eit stort telt der dei treffer på ein forteljar frå fjerne strok.

  • 11:00 THOMAS RUMMELHOFF – Mytens makt – 08.08-01.09, Galleri LNM

    I utstillingen Mytens makt viser Thomas Rummelhoff et utvalg malerier med figurasjon og narrasjon som utgangspunkt. Arbeidene representerer iscenesettelser av hendelsesforløp, nærmest som isolerte stillbilder fra film, med et mangetydig narrativt innhold.

  • 13:00 Høgt oppe i fjellet, Det Norske Teatret

    Med munnharpe og song blir små og store lokka inn i eit stort telt der dei treffer på ein forteljar frå fjerne strok.

  • 18:00 Valgdebatt om Kunst og Kunstnerpolitikk, Kunstnernes Hus

    Norske Billedkunstnere arrangerer valgdebatt på Kunstnernes Hus. NBK vil høre mer om forskjellene i ulike partiers politikk og se på konsekvensene av dette.

  • 18:00 Debatt: Innvandringspolitikken etter valget, Litteraturhuset, sal Nedjma

    Juss-Buss inviterer til politisk debatt på Litteraturhuset tirsdag 27. august kl. 18.00
    Representanter fra flere av de største partiene i Norge skal gjøre rede for sitt syn på innvandringspolitikken etter stortingsvalget. Debattantene vil bli utfordret til å svare på hvorvidt de er fornøyd med regjeringens innvandringspolitikk de siste åtte årene, hvilke endringer de ønsker å gjennomføre, og hvilke begrunnelser som underbygger eventuelle innstramminger eller oppmykninger som de presenterer. Det vil også være åpent for spørsmål fra et kritisk publikum.

  • 19:00 Mørkeromstirsdag, Det Norske Studentersamfund/Chateau Neuf

    Møt opp i foajeen på Det Norske Studentersamfund klokken syv denne tirsdagen og bli med oss ned i kjelleren!

  • 19:00 Tidsbilde: JFK (1991), Det Norske Studentersamfund/Chateau Neuf, Lillesalen

    Oliver Stones kontroversielle film om John F. Kennedy-drapet som vekker din indre konspirasjonsteoretiker.

  • 19:30 Swing!, Aker Brygge

    Det er endelig sommer, så da flytter vi dansen ut! Hver tirsdag i hele juni og august vil du finne Bårdar Swing Club dansende på Aker Brygge, så sant det ikke regner. Følg med på twitter om været er ustadig. Velkommen! For flere arrangementer se vår FB-side.

  • 20:00 MIZHMAZH – Enmesher lyttekveld, Sound of Mu

    Endelig er plata vår ferdig! Vi feirer begivenheten og inviterer venner og nysgjerrige til å ta en sniklytt før den går i trykken. www.enmesher.com soundcloud.com/enmesher

  • 20:00 The B52’s, Sentrum Scene

    Det er ingen stor hemmelighet at The B52’s er et av verdens beste partyband, og etter 35 år som artister og over 25 millioner solgte album er det fantastisk og endelig kunne bringe de tilbake til Norge.

  • 21:00 Gjennom Lysmuren, Taxi Take Away

    Gjer porten høg, gjer døra vid. Og open, ikkje minst. Velkomne skal de vere. Me pulserer som vanleg med universet innom krautrock, internasjonal funk, new så vel som no wave, psykedelia, kosmisk jazz, syrisk så vel som ikkje-syrisk, hip-hop og heilt ut gjennom cellene sine mjølkevegar Og lyden er framleis eit resultat av ei serie paranormale førelesingar gjevne av ein uidentifisert umedviten med tilgang til skjult kosmisk kunnskap. Frå dei aller mest etniske avkrokane i verdensaltet til oppkok …

  • 21:00 Gutvik Ukentlig: Per-Åke Holmlander (SE) / Kjetil Møster / Ståle Liavik Solberg / Ketil Gutvik, Mir

    Sveriges tubamester Per-Åke Holmlander kommer oss til unnsetning når vi skal måle krefter mot Blow-out!-sesongåpning.

Onsdag 28. august 2013