Kalenderen for fredag 19. november 2021

  • 11:00 Sarah Boulton: An Echo Looped, Kunsthall 3,14

    “Jeg jobber med lyd på samme måte som jeg gjør med duft, øyeblikk, materiale og bilder. Det blir gjenstand for et verk. Mange av verkene mine er flyktige og jeg er interessert i måten de kan eksistere på til tross for deres formløshet.” An Echo Looped av Sarah Bolton er kuratert av Julie Lillelien Porter til utstillingene Septentrionalis av Marianne Morild og Liquid ground av Enar de Dios Rodríguez.

    Åpningstider Kunsthall 3.14 tirs-fre 11–17, lør-søn 12–16.

  • 12:00 PIKSEL21 – REBOOT ME SOFTLY, Piksel Studio 207

    PIKSEL21 – REBOOT ME SOFTLY The 19th annual Piksel Festival for Electronic Art and Free Technologies 18th-21st November Bergen (Norway) Glem satanisme, kirkebrenninger og griseblod. Det er bare Disney. Årets Piksel Festival går av stabelen 18-21 november, med den svært etterlengtede utstillingen «Decoding Black Magic. Interventions in Infrastructure», der The Critical Engineering Working Group skal avdekke brudd i datasikkerheten på alle våre enheter, gjennom kunstnerisk motstand. En …

  • 12:00 PARLOUR: Alwynne Pritchard & NEOQUARTET, Lydgalleriet

    16. – 19. november er vokalist og komponist Alwynne Pritchard og den polske strykekvartetten NEOQUARTET gjestemusikere på Lydgalleriet. De åpner opp galleriet og PARLOUR er en invitasjon til å besøke de, ta en kaffe, smake på noen kokosmakroner, se i våre bøker, prate og høre på musikken som blir laget i rommet.

  • 20:00 Two Body Orchestra – PIKSEL21 REBOOT ME SOFTLY, ØSTRE

    Two Body Orchestra is a hybrid concert/dance performance blurring the lines between bodies and technologies.
    Bring your intensity, vulnerability and wonder with you to Østre and create your own stories.

    This is just part of our exciting evening lineup for Friday 19th November, starting at 20.00, doors open 19.30.