Musikk & Scenehuset

Musikk & Scenehuset er Opera til folket og Oslo Operafestivals nye scene og brukshus. Her inviterer vi til konserter og operaforestillinger


Dette har skjedd på Musikk & Scenehuset…

Lørdag 25. november

Lørdag 18. november

Lørdag 11. november

Lørdag 4. november

 • 15:30 Lørdagsopera – Vi flyr sammen igjen!, Musikk & Scenehuset

  De tre tidligere Barratt-Duene Ingrid, Eirik og Andreas har forlatt redet i Lyder Sagens gate 2, og tatt til vingene i forskjellige retninger. Nå flyr de sammen igjen på ny, og sangfuglene har klekket ut et program bestående av operarepertoar ispedd lieder og romanser.

Lørdag 28. oktober

Lørdag 21. oktober

 • 15:30 Lørdagsopera – Sinte barytoner og triste sopraner, Musikk & Scenehuset

  Utdrag fra Maskeballet er obligatorisk når Gjøril og Sigmund møtes. Sigmund har tatt turen fra Trondheim til Oslo for å plage sopraner. Sopraner på sin side har en tendens til å klage, gråte og ikke minst ta livet av seg. Dette kan bli en Lørdagsopera med livet som innsats og frådende raseri.

Lørdag 14. oktober

Lørdag 7. oktober

Tirsdag 3. oktober

Søndag 1. oktober

Tirsdag 26. september

Fredag 22. september

Lørdag 16. september

 • 15:30 Lørdagsopera – Svermeri, farlig lidenskap og tragedie, Musikk & Scenehuset

  Tre sterke og totalt forskjellige kvinneskikkelser portrettert av den fremadstormende mezzosopranen Astrid Nordstad: Drømmeren Askepott, forføreren Carmen og den pure Lucretia. Christian Grøvlen sitter ved klaveret og bidrar med klaver fyrverkeri i blant annet utdrag fra Strauss “Flaggermusen”.

Lørdag 9. september

 • 15:30 Lørdagsopera – Verdi violence and Mozart madness, Musikk & Scenehuset

  En spennende operatisk reise gjennom menneskesjelens irrganger. Vold, galskap, sjalusi og kjærlighet er stikkordene når Ivonne og Rita Therese entrer scenen på Musikk & Scenehuset sammen med den eminente pianisten Olga. Blod, svette og tårer er oppskriften på musikalsk suksess og trekløveret skuffer ikke. Vi lover sterke scener og en musikalsk opplevelse du sent vil glemme. Du vil bl.a. få høre arier av Giuseppe Verdi du kaskje ikke har hørt før.

Lørdag 2. september

 • 15:30 Lørdagsopera – Sesongåpning, Musikk & Scenehuset

  Vi åpner vår syvende sesong i Musikk & Scenehuset med en forrykende Operagalla med latter, tårer, humor og dramatikk. Musikk av bl.a. Puccini, Verdi, Offenbach og Wagner. Med bla Thomas Ruud

Lørdag 20. mai

Søndag 11. desember 2016

Lørdag 24. september 2016

Lørdag 17. september 2016