Kalenderen for torsdag 29. oktober 2020

  • 11:00 VÍKINGR, Historisk museum

    I utstillingen VÍKINGR på Historisk museum kan du se noen av de mest utsøkte gjenstandene som er funnet fra norsk vikingtid. Bli kjent med krigskulturen, reisene og hvordan samfunnet forandret seg gjennom vikingtiden.

  • 13:00 Heidi Jakobsen Kluge / S9 Galleri 24.10 til 6.11, S9 Galleri

    Nærheten til havet og den skiftende naturen. Heidi Jakobsen Kluge skildrer mesterlig med både akvarell- og akrylmaling. Velkommen til vernissage lørdag 24.10 kl. 15.00. Åpningstider ellers er onsdag til søndag 13.00 til 17.00 t.o.m. fredag 6. november.

  • 18:00 Ukentlig drop-in meditasjonskurs, Nordisk Kadampa Meditasjonssenter

    Drop-in ukentlig grunnleggende meditasjonskurs på norsk med hovedlærer Gen Kelsang Dragpa. Enkle, dype og spennende meditasjonsøvelser alle kan ta i bruk for en fredeligere og lykkeligere hverdag.

  • 19:30 Oslo World: Summers/Silvola & Oslo kammerorkester, Riksscenen

    Da Sarah-Jane Summers hørte Oslo kammerorkester for første gang visste hun umiddelbart at akkurat dette ensemblet var den ideelle samarbeidspartneren for noe hun hadde ønsket å gjøre lenge – å utvide arrangementer fra repertoaret hun har laget sammen med gitarist Juhani Silvola. Sarah-Jane Summers er en av Skottlands fremste felespillere og en tradisjonsbærer av felestilen fra The Highlands, med en master i norsk folkemusikk og improvisasjon fra NMH. I tillegg til en svært kritikerrost …