Kalenderen for lørdag 6. november 2021

 • 15:00 Karsten Bjørge / Tusjtegninger tatt på kornet, S9 Galleri

  Karsten Bjørge viser et utvalg av morsomme og uttrykksfulle tusjtegninger i S9 Galleri. Med lang fartstid som designer i avis, forlag og i den grafiske industrien, kan han by på en profesjonell og leken strek med motiver fra dagliglivet. Velkommen til vernissage lørdag 6. november kl. 15.00.
  Åpningstider ellers: Onsdag til søndag 13.00 til 17.00 t.o.m. fredag 19. november.

 • 16:00 Wonderland / Vernissage, Sub Scene

  Velkommen til åpning av utstillingen Wonderland på Sub Scene, lørdag 6. november, kl 16.00.

 • 20:00 Amadou & Mariam, Cosmopolite

  Musikk fra Mali har stått for noen av de største opplevelsene i Oslo Worlds historie, og er en sentral del av festivalens programmering så godt som hvert år. Det er en spesielt stor glede i år, hvor festivalen får verden tilbake, å sette to streker rundt denne delen av festivalens identitet med et av de aller største navnene fra dette store musikklandet, Amadou & Mariam.

 • 20:00 Femme Brutal: SYNK, Lydia Brunch & VJ Marmelade, Café Mir

  Femme Brutal gleder seg til å presentere en klubb-kveld i de nyopppussede lokalene til Lufthavna Mir, tilbake hvor vi arrangerte de første Femme Brutal kveldene for 10 år siden!
  Denne kvelden har vi fått med oss DJ og produsent-duo SYNK og Femme Brutals egne Lydia Brunch som har satt sammen et helt spesielt live+DJ set for anledningen. Og vi har fått med oss VJ Marmelade til å lage speisa visuals~