Kalenderen for fredag 16. august

  • 10:00 JORDSVINGNINGER – Edvard Munchs naturbilder, Munchmuseet

    For Edvard Munch var naturen alltid mer enn en kulisse. Jordsvingninger er den første utstillingen som løfter frem naturens sentrale rolle i hele kunstnervirksomheten hans, og de slående visuelle uttrykkene han utviklet for å skildre den.

  • 11:00 Oslo Kunsthåndverkmarked 2024, Kirkeristen

    Oslo Kunsthåndverkmarked 2024 i Kirkeristen bak Oslo Domkirke.
    Verdens fineste marked med kunsthåndverkere fra hele landet++.
    Finn favorittkoppen, et nydelig silkesjal eller noe helt annet:)
    God stemning, og masse fint å se på – en kul begivenhet, rett og slett!
    Gratis inngang.

    Torsdag og fredag: 11.00-19.00
    Lørdag: 11.00-17.00

  • 17:00 Oslo Mela 2024, Rådhusplassen

    Oslo Mela Festival er en sjangeroverskridende møteplass for feiring av kunst- og kulturuttrykk som har kommet til Norge gjennom innvandring, særlig fra land i sør. Vi ser det som vår oppgave å utvide horisonter og gjøre kunstuttrykk som har eksistert i århundrer andre steder i verden kjent i Norge.

  • 22:00 Sex Judas feat. Ricky – Oslojazz/BLÅ, BLÅ

    Sex Judas feat. Ricky er et syvmannsband fra Oslos undergrunn, bestående av musikere fra blant annet Ost&Kjex, Mungolian Jet Set, Deathcrush, og Sidiki Camara. Bandet blander funk, disco, postpunk, malisk tradisjonsmusikk og elektronika. De har gitt ut to album på Optimo Music, hvor det første vant Spellemannprisen i 2018. Deres nyeste utgivelse, “The Book of Dreams / After Sex,” henter inspirasjon fra det alternative 80-tallet med referanser til Grace Jones, Tom Tom Club og No Wave.

  • 22:00 SEX JUDAS FEAT. RICKY OSLO JAZZ / BLÅ, BLÅ

    Punkfunk, afro, disco og elektronika i herlig forening, når 7 manns orkesteret Sex Judas feat. Ricky spiller opp til dans på Blå / Oslo Jazzfestival