Kalenderen for fredag 30. august

  • 12:00 Oslo Pix Filmfestival 2024, VEGA SCENE

    Oslo Pix Filmfestival arrangeres for 7. gang 26.08 — 01.09.2024. Få med deg de beste filmene fra store internasjonale filmfestivaler og se de nyeste filmene først! Opplev utekino og filmatisk pub crawl, møt filmskapere, og få med deg viktige debatter og filmer som ellers ikke vises på norsk kino. Oslo Pix Filmfestival er til for alle som trekkes mot originale og grensesprengende fortellinger, om det er gjennom eksklusive førpremierer eller tidløse klassikere. Festivalen løfter også frem den …

  • 13:00 Fellesutstilling i S9 Galleri, S9 Galleri

    Vi sparker i gang gallerisesongen med en fellesutstilling ! Isabel Birkelund Mortensen, Jan Erik Birkelund, Grethe Eintveit og Jana Danielsen vil pryde veggene våre. Velkommen til vernissage lørdag 24. august kl. 15: 00 til 17:00. Åpningstider ellers: Onsdag til søndag 13:00 til 17:00.

  • 19:00 𓂃Yin Yin 𓂃 en feministisk kunstfestival i fire akter𓂃, Paviljongen i Hvervenbukta

    𓂃Yin Yin 𓂃 en feministisk kunstfestival i fire akter𓂃 ︵‿︵‿︵‿︵‿︵‿︵‿︵‿︵‿︵‿︵‿︵‿︵‿

    Vi ønsker dere velkommen til en feministisk kunstfestival i fire akter på Paviljongen i Hvervenbukta. Hver helg i august med vernissage lørdag 10.august.

  • 20:00 Dirty Oppland – UTSOLGT, Rockefeller

    Dirty Oppland er tilbake! Fredag 30. august inviteres det til en heidundrende bygdafest på Rockefeller!

    Våren 2023 begynte Dirty Oppland så smått å lage litt låter igjen, og nå et års tid senere kan man trygt si at portene til Mordor igjen står på vidt gap der oppe i Lillehammer, og «Balberg Allstars EP» – første offisielle utgivelse på 20 år, er ventet i midten av mai.