Kalenderen for torsdag 29. august

  • 12:00 Oslo Pix Filmfestival 2024, VEGA SCENE

    Oslo Pix Filmfestival arrangeres for 7. gang 26.08 — 01.09.2024. Få med deg de beste filmene fra store internasjonale filmfestivaler og se de nyeste filmene først! Opplev utekino og filmatisk pub crawl, møt filmskapere, og få med deg viktige debatter og filmer som ellers ikke vises på norsk kino. Oslo Pix Filmfestival er til for alle som trekkes mot originale og grensesprengende fortellinger, om det er gjennom eksklusive førpremierer eller tidløse klassikere. Festivalen løfter også frem den …

  • 13:00 Fellesutstilling i S9 Galleri, S9 Galleri

    Vi sparker i gang gallerisesongen med en fellesutstilling ! Isabel Birkelund Mortensen, Jan Erik Birkelund, Grethe Eintveit og Jana Danielsen vil pryde veggene våre. Velkommen til vernissage lørdag 24. august kl. 15: 00 til 17:00. Åpningstider ellers: Onsdag til søndag 13:00 til 17:00.

  • 18:00 PalKveld: Oljefondets rolle i okkupasjonen av Palestina, Mela kafé

    Palestinakomiteen inviterer til Palkveld på Melahuset. Hva er status på arbeidet om å få Oljefondet ut av folkemordet og Israels okkupasjon av Palestina? Hva sier Regjeringen og Etikkrådet? Hva slags fremgang har vi sett og hvilke strategier bør vi bruke for å oppnå et av de viktigste målene til den norske Palestina-bevegelsen?

  • 19:00 Slippfest: Maj & Gunnar Sønstevold / Varder 1 med Karin Krog, Kåre Kolberg, Knut Sønstevold, Hal …, Notam

    O. Gudmundsen Minde og Notam inviterer til slippfest og lyttekveld for to plateutgivelser dedikert til tidlig norsk elektronisk musikk: “Maj & Gunnar Sønstevold – The Kitchen Counter Experiments 1959-1984” og samleplaten “Varder 1” med verker av Karin Krog, Kåre Kolberg, Knut Sønstevold og Hal Clark.

  • 19:00 Speedfriending x Studentslippet, MESH

    Speedfriending for studenter I Oslo – Møt folk, del historier og oppdag Oslo gjennom menneskene som bor her!

  • 20:30 The Good The Bad and The Zugly, Enga 10 år!, Enga pub

    Vi feirer Engas 10 års jubileum med The Good The Bad and The Zugly. MAX 2 BILLETTER PR. PERS!!!