Kalenderen for lørdag 22. februar 2020

  • 12:00 Ximena Alarcón: Long Distance Improvisation in Real Time, Kunsthall 3,14

    Lydgalleriet og PARABOL presenterer et fragment av Long Distance Improvisation in Real Time av Ximena Alarcón, en innspilt improvisasjon blant ni colombianske og latinamerikanske innvandrerkvinner bosatt i Oslo, Barcelona og London den 7. mai 2019.

    Verket er kuratert i sammenheng med de andre utstillingene på Kunsthall 3.14, Kjersti Sundland: Concepts of O og Rocky Horton: Between Man and Man.

  • 12:00 Ingrid Berven og Cecilie Løveid: SKRIVESPILLET, Lydgalleriet

    I samarbeid med årets utgave av LitFestBergen, presenterer Lydgalleriet SKRIVESPILLET; en nyprodusert kinematografisk installasjon av kunstner Ingrid Berven og forfatter Cecilie Løveid.

    SKRIVESPILLET har flere tematiske tråder, men forholdet til språk og ulikheter i vår måte å oppfatte kryssende samtaler i hverdagen står sentralt. Installasjonen består av filmsekvenser tatt opp under forfatterstudentenes lunsj på SKA – Skrivekunstakademiet i Hordaland.

  • 18:00 Ka?TARSIS! av Enkeltmannsforetaket Ole Mads Sirks Vevle, Cornerteateret

    Hvorfor er vi her? Er det tilfeldig, eller er det en villet handling? Spise og drikke? Og hva er kunstens rolle? Skal den være politisk, eller skal kunsten egentlig ta deg med til et helt annet sted? Et sted hvor alt åpner seg, og hvis du ser for lenge så begynner du å gråte? Eller skal kunsten rykke deg ut av drømmen og ta fra deg livsløgnen din? Vekke døde mennesker? Gjengangere? Rense sjelen? HVILKEN SJEL!