Frivillighetshuset på Tøyen


Dette har skjedd på Frivillighetshuset på Tøyen…

Søndag 29. oktober 2017

 • 13:00 Byttemarked for barnetøy, Frivillighetshuset på Tøyen

  Kom og bytt barneklær ungene dine ikke bruker lenger, og få klær som passer i vinter!

  BarneTØYen jobber fremdeles med å finne et butikklokale der vi kan lage byens beste barnetøysbyttebutikk, og fram til da arrangerer vi byttemarkeder med ujevne mellomrom. Dette er høstens store marked, som arrangeres som en del av Tøyen Bazaar.

Lørdag 6. mai 2017

Torsdag 26. mai 2016

Lørdag 20. desember 2014

 • 13:00 Tøyensk julemarked, Frivillighetshuset på Tøyen

  På «Tøyensk julemarked» kan du handle tøyenske julegaver i form brukte klær og leker, kunst, husflid, smykker og andre kortreiste varer fra lokalt nærings- og foreningsliv. ikke minst blir det masse god mat og garantert herlig tøyensk stemning i alle former!

Onsdag 4. juni 2014

Tirsdag 3. juni 2014

Søndag 25. mai 2014

 • 10:00 Attac-skolen: Sosial kamp i Europa, Frivillighetshuset på Tøyen

  Krisa i Europa virker komplisert, men veien ut av den trenger ikke være så vanskelig. Det handler om interessekonflikter og økonomisk makt. Sosiale bevegelser organiserer hver eneste dag sitt svar på kravene fra Angela Merkels EU og fra sine nasjonale regjeringer. De har løsningene, men hvordan få gjennomslag for dem? Vi trenger DEG! Kom på en inspirerende dag med Attac-skolen, lær av de beste, og bli med på laget.

Lørdag 24. mai 2014

 • 10:00 Attac-skolen: Handel, Frivillighetshuset på Tøyen

  Etter flere år med i dvale i forhandlingene står igjen kampen om den globale handelspolitikken på agendaen. Den globale maktbalansen er endret, men de nye avtalene som er på trappene vil likevel undergrave demokrati og sosial utvikling. Attac Norge inviterer til skolering om handelspolitikk. Vi trenger DEG! Kom på en inspirerende dag med Attac-skolen, lær av de beste, og bli med på laget.

Torsdag 20. februar 2014