Kalenderen for lørdag 24. mars 2018

Lørdag 24. mars 2018

 • 11:00 FEMININE TRIPPER EXHIBITION, Galleri MAP

  Velkommen til Feminine Tripper sin kunstustilling på Galleri MAP 19.-25. mars!

 • 12:00 Steinar Hansen – Litografier, Galleri Norske Grafikere

  Norske Grafikere ønsker velkommen til utstilling med Steinar Hansen i perioden 8. til 28. mars 2018. Utstillingen viser et utvalg av Hansens litografiske arbeider gjennom en 20-års periode.

 • 12:00 Ayatgali Tuleubek / Richard Alexandersson, AKERSHUS KUNSTSENTER

  Velkommen til åpning av to nye utstillinger torsdag 15. februar kl. 19–22!

 • 15:00 Markveien Miniølfestival, BD57 (BrewDog Grünerløkka)

  Det er på tide med ny Miniølfestival! Gjennom 8 tidligere festivaler har vi “reist” rundt i hele vårt langstrakte land, så vi tenkte vi må begynne å utforske utenfor våre egne grenser. Så dette blir da første Miniølfestival med internasjonale innslag. Følg med for å vite hvem som kommer!

 • 15:30 Lørdagsopera: De vakreste arier, Vaaghals Restaurant

  I dag blir det vakker sang av en av landets mest spennende operasolister nemlig Adrian Angelico og ingen andre enn selveste Vigdis Unsgård synger også. Stefan Ibsen Zlatanos ved pianoet.

 • 17:00 Saturday Live: Oslo Django Club!, Smelteverket

  Django Reinhardt var historiens første gitarhelt og har vært en stor inspirasjon for musikere i alle sjangre.

 • 18:00 FEMININE TRIPPER – minifestival, CAFETEATRET

  Feminine Tripper er en minifestival som utforsker femininitet og kjønnsidentitet. Spennende norske og utenlandske kunstnere blir valgt ut til å si noe om denne tematikken innenfor ulike kunstformer. Velkommen til en tverrkunstnerisk forestilling den 24. mars på Cafeteateret! Detaljert program med tidspunkt vil bli annonsert på vår facebookside. Følg oss på: www.facebook.com/Feminine-T…

  Billettpris: 200 kr.

 • 19:30 LilleJazz//Frank Sinatra tribute med Natalie Aldema trio, LilleKampen

  Natalie Aldema Trio er LilleKampen sitt eget husband og opptrer en lørdag i måneden.

  Hjertelig velkommen!

 • 20:00 Releasekonsert THE DOGS Special guests: Imperial State Electric (se) + De Forbandede (dk), Rockefeller

  The Dogs are back in town! Nytt år, nytt album, ny turnè. The Dogs har aldri ligget på latsida, men jaggu ser 2018 ut til å bli deres mest aktive år noensinne. Med deres glimrende nye album «The Grief Manual» i bagasjen er det derfor en stor glede å kunne melde at de også i 2018 gangen tar turen innom oss på Rockefeller.

 • 22:00 The Altern80s Club, Rockefeller

  ►► Åpningstid: 22:00-03:00 | Inngang: 50.- | Alder: 20 The Altern80s Club er et månedlig konsept i Oslo som hyller “tiåret som gjorde dystert catchy” – nemlig ’80-tallet! For kjennere av synth og wave, samt jevnlige innslag av retrobaserte artister fra nyere tid innen alt fra postpunk og indietronisk til synthwave og electropop. Kjente fjes bak miksebordet, slippfester med giveaways samt eksklusive konserter kan også forekomme underveis. Hold deg oppdatert på: www.facebook.com/altern80s …

Søndag 25. mars 2018