Kalenderen for tirsdag 13. mars 2018

 • 10:00 Steinar Hansen – Litografier, Galleri Norske Grafikere

  Norske Grafikere ønsker velkommen til utstilling med Steinar Hansen i perioden 8. til 28. mars 2018. Utstillingen viser et utvalg av Hansens litografiske arbeider gjennom en 20-års periode.

 • 18:00 Filmvisning: Alex Israels nye film SPF-18, Astrup Fearnley Museet

  Tirsdag 13. mars kommer Alex Israel til Astrup Fearnley Museet for å vise sin nye spillefilm SPF-18! Alex Israels nyeste prosjekt, spillefilmen SPF-18, er et surfedrama som følger fire tenåringer gjennom en skjellsettende sommer i Malibu, mens de passer huset til Keanu Reeves. Manuset er skrevet i samarbeid med Michael Berk, en av skaperne av Baywatch, og inkluderer biroller med skuespillere som Pamela Anderson og Molly Ringwald, mens Goldie Hawn har fortellerstemmen.

 • 18:00 Feministisk leseliste, Deichman Hovedbiblioteket

  Både internasjonalt og her i landet har bevisstheten om kjønnsspørsmål økt markant. Kan litteraturen hjelpe oss med å tenke nytt? Og hvilke bøker bør du i så fall plukke opp?

 • 19:00 Smelteverket Presents: Sunna’s Musikkbingo!, Smelteverket

  Every Tuesday!

  En morsom kombinasjon av bingo & musikkquiz som krever litt kunnskap + litt flaks og resulterer i masse moro!

 • 19:00 Musikk i språk, BLÅ

  To ganger velkommen til språkligmusikalsk aften ved Litteratur på Blå, til samtale om relasjonene mellom språk og musikk.

 • 19:00 «Blodig Alvor» – Mikroteater, Vettakollen

  Det Norske Mikroteatret spiller sine forestillinger i private hjem, i all sin naturlighet, uten noen form for spesialeffekter eller hjelpemidler. Det å flytte et teaterstykke inn i en privat leilighet gir publikum en opplevelse av å være “flue på veggen” og invitere til en helt annen intimitet enn man kan skape med et stykke fremført på en ordinær teaterscene. Det er lite, nært og intimt.

 • 19:00 Quiz på Litteraturhuset mars, Litteraturhuset

  Anne Gaathaug er quizmaster og vi prøver å karre oss til en midt på treet-plass!

 • 20:00 Sidereal Sounds: DJs Dr. C-Scape & Martian Art, Kafé Hærverk

  Dr. C-Scape (Bjørn Kjetil Johansen) og Martian Art (Petter Flaten Eilertsen) er tilbake met eklektisk utvalg av perler fra sine respektive platesamlinger.