Kalenderen for onsdag 25. september 2019

 • 12:00 QUI VIVE! – An Exhibition Trilogy, Kunstplass – et visningssted for samtidskunst

  Kunstplass er stolte over å presentere utstillingstrilogien “QUI VIVE!” fra 5. september til 15. desember med kunstnerne Shi Tou (Kina), Berni Searle (Sør-Afrika), Heidi Kilpeläinen (Finland), Kathy Jetnil-Kijiner (Marshall øyene), Aka Niviâna (Grønland), Dan Lin (US), Maria Sundby, Bente Sommerfeldt-Colberg, Vanna Bowles og Unn Sønju (Norge) og gruppen HÆRK. UTSTILLINGSPERIODE DEL I 5.9.-5.10. inkl. Oslo Art Weekend 12.-15.9. og Oslo Kulturnatt 13.9. KUNSTNERE DEL I: Maria Sundby, Bente …

 • 18:00 Mezzo/Altissimo, Norges Musikkhøgskole, Levinsalen

  Hjertelig velkommen til boklanseringskonsert av professor Barbro Marklunds forskningsprosjekt og andre bok i serien Arias for Young Voices.

 • 19:00 Quiz på Siste Sang, Siste Sang

  Hver onsdag klokka 19 står det en mann med mikrofon på Siste Sang. Han lurer på mye rart, og alle som kommer innom oppfordres til å opplyse ham. I bytte vil noen av de beste opplyserne få premier. Det er ikke så verst.

 • 19:00 Følelsenes politikk: Hvem har lov til å være sint? Med Maria Kjos Fonn, Lone Aburas, Kayo Chingonyi …, Litteraturhuset

  Klimaendringer, rasisme og økende forskjeller vekker sterke følelser verden over. Men hvem er det egentlig som har lov til å være sint? Hvilke følelser er lov? Og hva betyr det at noen er privilegerte nok til å heve seg over følelsene?

 • 20:00 A:G [Blossy], Café Mir

  A:G spiller for første gang på MIR idét vi nylig har lagt bak oss en VARM sommer, og går mot høstligere temperaturer og toner.

  Med en platesamling som strekker seg over flere tiår med elektronisk musikk, innenfor techno, electro, breaks, acid, house, uk garage ++, er det å skulle få utfolde seg i fri autonom flyt noe av det som ligger hans hjerte nærmest.