Kalenderen for lørdag 28. september 2019

 • 12:00 Tøyen (og Skogen?) mot SIAN, Tøyen torg

  I morgen, lørdag 28. september, kommer SIAN til å stå å spre hatet sit på Tøyen Torg fra klokka tolv til tre. Der er de selvsagt ikke velkomne, og det skal vises. Møt opp og snu ryggen til hatet. Vis at vi er langt flere på Tøyen og i Oslo som støtter det etniske mangfoldet i området og alle menneskers likeverd enn det er som støtter det fascistiske budskapet til SIAN.

 • 13:00 QUI VIVE! – An Exhibition Trilogy, Kunstplass – et visningssted for samtidskunst

  Kunstplass er stolte over å presentere utstillingstrilogien “QUI VIVE!” fra 5. september til 15. desember med kunstnerne Shi Tou (Kina), Berni Searle (Sør-Afrika), Heidi Kilpeläinen (Finland), Kathy Jetnil-Kijiner (Marshall øyene), Aka Niviâna (Grønland), Dan Lin (US), Maria Sundby, Bente Sommerfeldt-Colberg, Vanna Bowles og Unn Sønju (Norge) og gruppen HÆRK. UTSTILLINGSPERIODE DEL I 5.9.-5.10. inkl. Oslo Art Weekend 12.-15.9. og Oslo Kulturnatt 13.9. KUNSTNERE DEL I: Maria Sundby, Bente …

 • 13:00 Fermentation Meetup, Eik & Tid

  Fermentation meetup at Eik & Tid’s taproom in Carl Berner.

 • 15:30 Lørdagsopera – That’s how women do it!, Gamle Raadhus

  Operalitteraturen er full av kvinner. Triste, glade, sterke, forføreriske og gale kvinner. Disse kvinnene får dere møte noen av i dag. Musikk av bl.a. Wagner, Gershwin, Bon Jovi og Verdi.

 • 18:00 “Manning er Fri” – Teaterforestilling, VEGA SCENE

  MANNING ER FRI er en kritikerrost, samfunnsaktuell monolog-forestilling om den amerikanske soldaten Chelsea Manning som lekket hemmelig informasjon om Irak-krigen til WikiLeaks. Hun ble dømt til landsforræderi og 35 års fengsel. Forestillingen belyser den komplekse historien og aktualiserer tema som ytringsfrihet, identitet, kjønn og maktstruktur/moderne krigføring. Manus: Anders Budde Christensen Med: Petter Winther Regi: Line Heie Hallem Scenografi/lysdesign: Ingrid Skanke Høsøien Kostyme: Ida …

 • 18:00 New Alternative venue, Café Mir

  Etter en hyggelig kveld Lørdag 3 August gjør vi oss klare for høsten og hva er vel bedre da enn å ta seg en tur på Gamlehjemmet i Markveien 61
  Det er mørkt og grått ute, men varmt og deilig inne.
  Gode mennesker, god musikk og noe å forfriske seg med, hva kan gå galt
  Jeg vil nok en gang dykke ned i musikkens forvirrende verden og finne nye men også gamle perler.
  Indie,Shoegazer,Postpunk,postrock,Metalcore,Alternativ,Synth og Goth er stikkordet.

 • 19:00 Vegard Skrede Band, Café Mir

  I september er Vegard Skrede klar med ny musikk og ny singel! Dette markeres med konsert på MIR lørdag den 28.09, med fullt band og masse energi.

 • 20:00 THE SISTERS OF MERCY (UK), Rockefeller

  «We are a rock’n’roll band. And a pop band. And an industrial groove machine», proklamerer The Sisters of Mercy, som kommer til Rockefeller i september.

 • 20:00 SHE SEES (SE) / support: Stagedive Suicide, Sub Scene

  Den göteborgbaserte kvintetten SHE SEES spiller apokalyptisk postrock med innslag punk og støy.

 • 20:00 DUGG feirer plateslipp av sitt tredje album; «Fjernsyn»!, Gamla

  DUGG feirer plateslipp av sitt tredje album; «Fjernsyn»!

 • 23:00 Monument klubbkveld med Valentino Mora(FR) på Blå!, BLÅ

  Vi er tilbake med nok en fantastisk klubbkveld på Blå. Musikk, live visuals og mye annet magi kan som vanlig oppleves på våre arrangementer :)