Kalenderen for søndag 14. mai 2023

 • 11:30 Sort Kanal – Fra Malawi til Sumatra, Radio Nova dab

  Morten Abildsnes presenterer tradisjonsmusikk og litt avantgarde fra flere verdenshjørner

 • 12:00 Grommas Råvareforedling på Søndagsmarkedet, Brenneriveien 9

  Mulighet til å oppleve varene til Råvareforedlinga i levende live.

 • 12:00 Rodeløkkas store markedsdag, Rodeløkka

  Gater, bakgårder og hager på Rodeløkka åpnes opp til markedsdag. Markedsdagen holdes i Fjellgata, Langgata, Solhauggata, Tromsøgata og andre sidegater. Her selges det meste av ting og tang. Barna har egne boder med salg av leker. Det blir også muligheter for å kjøpe kaffe med noe til. Vi håper på godt vær og god stemning. Velkommen!

 • 12:00 Verden vi skapte (The World We Made) – internasjonal gruppeutstilling, Galleri Schaeffers Gate 5

  “Denne internasjonale gruppeutstillingen er fokusert på den globale klimakrisen, på overforbruk, på forsøpling – noe som resulterer i en verden vi og tidligere generasjoner alle skapte uten å ta hensyn til konsekvensene for fremtidige generasjoner…”

 • 13:00 P-Productions: 13. & 14. mai 2023, S9 Galleri

  P-Productions er tilbake med nok en variert festhelg full av overraskelser. Polkaninene lanserer sin fjerde CD, Kari Eldnes og Odd Hoff-Petersen er hovedutstillere, og Dragana Ilic er blant gjesteutstillerene. Velkommen til vernissage lørdag 13. mai kl. 15:00 til 17:00
  Åpent også søndag 13:00 til 17:00.

 • 20:00 Liturgy (US) // Vaterland, Vaterland Bar & Scene

  Med opprinnelse i Brooklyn, New York har Liturgy siden 2008 gått fra å være soloprosjektet til Ravenna Hunt-Hendrix til å bli en kvartet internasjonalt anerkjent for sin evne til å utvide horisonten til black metal og de hardere sjangerene forbi det mange trodde var mulig.