Kalenderen for fredag 3. februar 2017

 • 10:00 MIC LINDER – “Obscen Gest”, Galleri Nobel

  Separatutstilling Velkommen til vernissage: Torsdag 2. Februar kl 18.00 Mic Linder (f. 1988) er finlandsvensk kunstner som bor og arbeider i Gøteborg. Han startet som tenåring med å lage tegneserierfigurer på veggene i sin hjemby Vasa. Deretter har det urbane uttrykket utviklet seg og de unge kunstneren har siden stilt ut i Finland, Sverige, Tsjekkia, Syd-Afrika og Norge og kunsten hans henger på vegger hos samlere rundt hele kloden. Mic Linder kan betegnes som en nyekspresjonistisk maler som …

 • 10:00 Sarah Jost «Oändliga försök», Galleri Norske Grafikere

  Norske Grafikere har gleden av å ønske velkommen utstillingen «Oändliga försök» av Sarah Jost. Utstillingen er installasjonsbasert som omhandler kommunikasjon og de utfordringer den mellommenneskelige utvekslingen av tanker og følelser byr på.

 • 12:00 MYK STRATEGI HARD VIRKELIGHET, RAM galleri

  Velkommen til ny utstilling i RAM Galleris nye lokale etter relokalisering til Thorvald Meyers gate 51 på Grünerløkka i Oslo.

 • 13:00 FADLABI – Down Town Barber’s Oslo, Kunstplass – et visningssted for samtidskunst

  VERNISSAGE: Thursday 2 February 19.00-21.00 EXHIBITION PERIODE: 2.2.-11.3.2017 Opening hours: Wednesday – Sunday 13.00-17.00 Immigration waves to Western countries are not only ‘manageable’ (i.e. in terms of sufficient space and resources to accept immigrants); rather, they continuously bring advances in innovation, knowledge and wealth regeneration, keeping the West leading the most important sectors in modern global economy. Progressive arguments that say the West has a moral responsibility …

 • 18:00 Kurs i linotrykk i to farger, Oslo Prosjektrom

  Klar for kurs? I Februar starter linotrykkurs 2. Du skal lære om linoteknikken og lage to farge linotrykk basert på flere plater.

 • 18:00 Mendelssohn og Beethoven, Norges Musikkhøgskole, Lindemansalen

  Siril Aufles Valberg(piano) og Bjørk Eide(dirigent) fremfører Beethovens 3. pianokonsert og Mendelssohns Hebridene sammen med et orkester bestående av NMH-studenter.

 • 18:00 Vi lever her, CYAN salong

  Utstillingen viser en kombinasjon av tegning på fotografi og en video. I kunstnerens lokalmiljø i Gamle Oslo har det forekommet store endringer i form av gentrifisering. Fotografiene representerer noen av forandringene som har skjedd og skjer i bydelen til tross for beboernes protester.

 • 18:30 Rock Cinema: Det norske hus + standup: Joachim Skages «Rasister er også mennesker», Rockefeller

  Jan Vardøens tredje spillefilm er klar for norske kinoer 17. februar 2017, men allerede 3. februar inviteres det til en eksklusiv førpremiere på Rockefeller! Før filmvisning går den rutinerte standupkomikeren Joachim Skage går rett inn i samfunnsdebatten med standupshowet «Rasister er også mennesker».

 • 19:00 Skogspils februar, Gaasa

  Skogspils arrangeres på Gaasa hver første fredag i måneden, og er åpen for alle skogens medlemmer!

 • 19:00 David Åhlén (SE) +supp I am Oak (NL), Sub Scene

  Konsert med David Åhlén (SE) +supp I am Oak (NL) som inviterer til rolig og deilig indie pop på Sub Scene

  Fredag 03. Feb CC: 100,- Gratis alder, rusfritt arrangement. Dørene åpner 20:00

 • 19:00 TRESNITT PÅ VEKTA, Galleri VEKTA

  Studenter i første år på Einar Granum kunstfagskole viser et fargesprakende mangfold av tresnitt på Galleri Vekta til helga. Bildene er avtrykk av kryssfinér fra bjørk og furu, som studentene har skåret i med grafikkjern. Resultatene er både spontane og uttrykksfulle.

 • 19:00 I is another – Rimbaud i Afrika, Grusomhetens Teater

  Grusomhetens Teater presenterer med premiere 26. Januar forestillingen:«I is another»- Rimbaud i Afrika, skrevet og regissert av gruppens kunstneriske leder Lars Øyno.

  Dette er historien om hvordan en storslått dikter forlot sitt kunstnerskap for å bli handelsmann på et annet kontinent.

  Mens tidligere kollegaer satt i Paris og røkte sigaretter, kjempet en engasjert Rimbaud i Etiopia for å holde fremdrift i varefordelingen.

 • 21:00 The Hidden Cameras, Revolver

  Kanadisk band ledet av Joel Gibb som har beveget seg fra «gay church folk music» til «Canadiana» på 2016-albumet «Home on Native Land».

 • 23:00 Klubb: Ball Em Up, Revolver

  A night of dark club art. Dress emotionally.
  Ball Em Up kicking 2017 off in hardstyle.

  soundcloud.com/emil_
  soundcloud.com/drippin
  soundcloud.com/purpurrpurple
  soundcloud.com/slickshoota
  soundcloud.com/ballemup