Kalenderen for fredag 3. februar

 • 10:00 Sarah Jost «Oändliga försök», Galleri Norske Grafikere

  Norske Grafikere har gleden av å ønske velkommen utstillingen «Oändliga försök» av Sarah Jost. Utstillingen er installasjonsbasert som omhandler kommunikasjon og de utfordringer den mellommenneskelige utvekslingen av tanker og følelser byr på.

 • 12:00 MYK STRATEGI HARD VIRKELIGHET, RAM galleri

  Velkommen til vernissage torsdag 19.januar kl.18.00 ! Dette er den første utstillingen i RAM Galleris nye lokale etter relokalisering til Thorvald Meyers gate 51 på Grünerløkka i Oslo.

 • 18:00 Vi lever her, CYAN salong

  Utstillingen viser en kombinasjon av tegning på fotografi og en video. I kunstnerens lokalmiljø i Gamle Oslo har det forekommet store endringer i form av gentrifisering. Fotografiene representerer noen av forandringene som har skjedd og skjer i bydelen til tross for beboernes protester.

 • 18:00 Kurs i linotrykk i to farger, Oslo Prosjektrom

  Klar for kurs? I Februar starter linotrykkurs 2. Du skal lære om linoteknikken og lage to farge linotrykk basert på flere plater.

 • 19:00 David Åhlén (SE) +supp I am Oak (NL), Sub Scene

  Konsert med David Åhlén (SE) +supp I am Oak (NL) som inviterer til rolig og deilig indie pop på Sub Scene

  Fredag 03. Feb CC: 100,- Gratis alder, rusfritt arrangement. Dørene åpner 20:00

 • 19:00 I is another – Rimbaud i Afrika, Grusomhetens Teater

  Grusomhetens Teater presenterer med premiere 26. Januar forestillingen:«I is another»- Rimbaud i Afrika, skrevet og regissert av gruppens kunstneriske leder Lars Øyno.

  Dette er historien om hvordan en storslått dikter forlot sitt kunstnerskap for å bli handelsmann på et annet kontinent.

  Mens tidligere kollegaer satt i Paris og røkte sigaretter, kjempet en engasjert Rimbaud i Etiopia for å holde fremdrift i varefordelingen.

 • 21:00 The Hidden Cameras, Revolver

  Kanadisk band ledet av Joel Gibb som har beveget seg fra «gay church folk music» til «Canadiana» på 2016-albumet «Home on Native Land».