Kalenderen for søndag 24. juni 2018

 • 11:00 Loppemarked på Revolver!, Revolver

  Loppemarked i bakgården på Revolver!

 • 12:00 Susanne Skeide og Ellisif Hals – Til: og Fra:, Galleri Norske Grafikere

  Norske Grafikere har gleden av å ønske velkommen til utstillingen ‘Til: og Fra:’ der Susanne Skeide og Ellisif Hals viser installasjoner av utklipte og revne grafikkblader og tegninger på papir, og todimensjonale collager skapt gjennom brevveksling over en lengre periode.

 • 12:00 LUFTHAVNA-LOPPIS! 12.00-16.00 -MED UTESERVERING. DIV DJS hele dagen til midnatt!, Café Mir

  Grünerløkka Lufthavn med Mir og Galleri 69 skal på gamlehjem et par år mens Toftesgate 69 pusses opp.
  Vi flytter i eksil til Markveien nå i sommer og rydder på rommet vårt mens vi pakker nellikene våre, og arrangerer loppis søndag 24. juni kl.12-16 i bakgården i Toftes gate 69.
  Hjertelig velkommen!

 • 12:00 Utstillingen Kjær Leik / Secret Love, Kunstplass – et visningssted for samtidskunst

  Kunstplass er stolte over å ønske velkommen til en satellitt av utstillingen ”Kjær leik / Secret Love” 23. juni – 26. august 2018. Hovedutstillingen vises på Historisk Museum i Oslo i samme periode.
  Opp gjennom historien har skeiv kjærlighet manifestert seg på ulike måter. Kunsten kan fungere som et speilbilde av kjærligheten, og sårbarheten som følger med. I denne utstillingen bretter kunstnere fra Kina og Norden ut sine liv, historier, drømmer og lyster.

 • 18:00 TANZTHEATER WUPPERTAL PINA BAUSCH, Den Norske Opera & Ballett (Operaen)

  Pina Bausch’ særegne danseteater revolusjonerte dansen. Etter at hun døde i 2009, har kompaniet fortsatt å danse hennes verk og reise verden rundt med dem. Nå har Øyen og 16 av danserne skapt New Piece II, et verk som har vokst ut av dansernes egne historier og bevegelser.