Kalenderen for fredag 29. juni 2018

Fredag 29. juni 2018

 • 10:00 Void: An Aesthetic Expression | 無:一种美学的表达, Galleri Norske Grafikere

  Torsdag 28. juni kl. 18 ønsker Norske Grafikere velkommen til åpningen av «Void: An Aestetic Expression» en utstilling med fem kunstnere fra Hubei i Kina: Fu Zhongwang, Wei Guangqing, Yuan Xiaoyu, Zhang Guanghui, og Zhang Lian.

  Utstillingen er en del av et større samarbeid mellom kunstmuseet i Hubei og Norske Grafikere.

 • 12:00 Utstillingen Kjær Leik / Secret Love, Kunstplass – et visningssted for samtidskunst

  Kunstplass er stolte over å ønske velkommen til en satellitt av utstillingen ”Kjær leik / Secret Love” 23. juni – 26. august 2018. Hovedutstillingen vises på Historisk Museum i Oslo i samme periode.
  Opp gjennom historien har skeiv kjærlighet manifestert seg på ulike måter. Kunsten kan fungere som et speilbilde av kjærligheten, og sårbarheten som følger med. I denne utstillingen bretter kunstnere fra Kina og Norden ut sine liv, historier, drømmer og lyster.

 • 18:00 Zen Body-Being – Workshop med Peter Ralston, Norsk Taiji Senter

  Forfatteren av martial arts-klassikerne “The Art of Effortless Power”, “Zen-Body Being” og grunnlegger av Cheng Hsin, Peter Ralston, kommer til Oslo!

  For første gang i Norge presenterer Peter Ralston en workshop i «psykomotorisk visdom» basert på 40 års undervisningserfaring. Workshopen passer for alle interessert i å utforske kroppens potensiale og fysisk ferdigheter.

 • 19:00 Trojka og Suburban Savages, Verkstedet Bar

  Trojka er en trio fra Bergen som spiller prog-pop, med besetningen bass, trommer og synth/keys. Etter å ha spilt sammen i en årrekke har Trojka blitt et svært samspilt og modent band, med utallige konserter på rullebladet. Bandets siste album «I speilvendthet» er spilt inn i studioet til Njål Paulsberg (Young Dreams, The Megaphonic Thrift+, Advanced Language, Put Your Hands Up For Neo-Tokyo) og ble utgitt på Tik Records i februar 2017. Deichmanske Bibliotek (musikkavdelingen) ga platen 4/5, og …

 • 20:00 Are You Having Fun Yet // Slippfest // Ingensteds, Ingensteds

  Are You Having Fun Yet slipper debutplata si 25. mai, og inviterer i den sammenheng til slippfest på Ingensteds i Oslo!

 • 21:00 NERVØS! + support: Gautokeino, Kafé Hærverk

  Fredag 29/6 brytes den behagelige fellesferiestillheta som har lagt seg over Oslo, når to hardtslående representanter fra utrivelige trøndelags ujazza undergrunn gjester KAFÉ HÆRVERK ; Gautokeino og NERVØS!

 • 23:00 NAV (Now! Alternative Venue): The Party, Smelteverket

  Tom Kalstad og Fredrik Christie fra So What! og Kraftverk kjører i gang det månedlige konseptet NAV (Now! Alternative Venue) på Smelteverket Vulkan fredag 29.juni.

Lørdag 30. juni 2018

 • 00:00 Trollkrem import. Performanceturnè langs Grønlandsleiret, Oslo Pride

  TROLLKREM IMPORT er et performance-program på Grønland i Oslo som strekker seg over fem kvelder, spredt utover en lengre periode. Kunstnerduoen inviterer ulike artister og kunstnere med utgangspunkt i det sammensatte sosiale rommet som denne delen av byen er. Publikum inviteres ut av skyggene, opp av sofaen og ut av skapet, for å delta på et eksperimentelt klubbkonsept med kroppsutfoldelse, musikk og heftige kostymer og scenografi.