Kalenderen for lørdag 7. mai

 • 12:00 Støtteaksjon for frihet, fred og demokrati i solidaritet med Ukraina!, Eidsvoll Plass, Foran Stortinget

  Ukraina er et fredens land.
  Stop krigen -Stopp folkemord ! Redd barna!

 • 15:00 Janet Sandø-Healey & Ruth Lina Bø / 7. til 20. mai 2022, S9 Galleri

  Janet Sandø-Healey arbeider idag først og fremst med enkaustikk, som er en eldgammel teknikk med historie helt tilbake til den Antikke Egypt. Bivoks, kvae og fargepigmenter er hovedelementene. Ruth Lina Bø maler med akryl. “Kunsten gir meg mulighet til å reflektere på dypet og undersøke verden med nye øyne. Det åpner dører til ukjente rom også i meg selv”, sier hun. Velkommen 7.5 kl. 15:00 til vernissage. Åpningstider ellers: Onsdag til søndag 13:00 til 17:00 t.o.m. 20.5.

 • 19:00 Céu, Cosmopolite

  Céu er ambassadør for ny brasiliansk musikk, og er dessuten en av de viktigste brasilianske artistene i sin tid. Med inspirasjon fra blant annet Billie Holiday og Lauryn Hill, har hun med sin egen stil gjort seg fortjent til en amerikansk Grammy-nominasjon, i tillegg til å ha vunnet to Latinske Grammys.

 • 19:00 Schnodig og Electrond live på Mir!, Café Mir

  Elektronisk kosekveld!

 • 20:00 Avlyst FRONT 242, Rockefeller

  Lørdag 07/05-2022 Rockefeller
  FRONT 242
  + special guest: Wolfgang Flür (ex-Kraftwerk)

 • 20:00 Vitalic, BLÅ

  «the Wagner of rave»

 • 21:00 Cunninlynguists, Parkteatret

  en amerikanske sørstatstrioen CunninLynguists ruver i toppen av stjernehimmelen i hip hop-sjangerens undergrunnsmiljø. Det unike med disse gutta er at de har opparbeidet seg en internasjonal fanskare uten drahjelp fra store plateselskaper. Dette er musikken hvis utleverende og hjerteskjærende tekster, samt sjelfulle gjennomførelse gjør at den finner sitt publikum for egen maskin.