Kalenderen for tirsdag 7. mars 2017

  • 10:00 Aukan – Erichsen – Haugen, Galleri Norske Grafikere

    Norske Grafikere har gleden av ønske velkommen til gruppeutstillingen Aukan – Erichsen – Haugen. Utstillingen viser arbeider av Torhild Aukan, Jan Hakon Erichsen og Bjørn Erik Haugen og er et spennende og eksperimentelt møte mellom tre forskjellige kunstnerskap.

  • 12:00 Murakami by Murakami, Astrup Fearnley Museet

    Astrup Fearnley Museet er stolte av å være det første museet i Skandinavia som presenterer en soloutstilling med den verdensberømte japanske kunstneren Takashi Murakami (f. 1962, Tokyo).

  • 12:00 MYK STRATEGI HARD VIRKELIGHET, RAM galleri

    Velkommen til ny utstilling i RAM Galleris nye lokale etter relokalisering til Thorvald Meyers gate 51 på Grünerløkka i Oslo.

  • 13:00 Orgelkonsert og tidebønn, Sagene Kirke

    Hver tirsdag kl. 13 spiller kantor Stein Skøyeneie en orgelkonsert på det historiske Hollenbach-orgelet i Sagene kirke. Konserten er gratis, og kan kombineres med en påfølgende kort tidebønn og kirkekaffe.

  • 14:00 2 kunstnere stiller ut store tegninger og malerier på Sagene, Dalype Galleri

    @kapablo sier det best:
    Sjekk ut det bisarre og fantastiske universet til Tor Gustad Molt, og de søte, naivistiske maleriene til Marc Gayorfar på Dalype Galleri – Bentsegata 1 – rett bak Sagene lunsjbar i Arendalsgata. Vernissage 14:00 lørdag 4. mars, åpent fram til 12. mars.

    Midtlivsfriser, heter utstillingen og viser rundt 30 verker til sammen -

  • 14:00 Les & del: en drop-in lesesirkel, Deichmanske bibliotek – Nydalen

    Har du lyst til å lese og prate om gode tekster med andre? Les & del er en drop-in lesesirkel som holdes ca annenhver tirsdag på Deichmanske Nydalen, hvor vi samles om korte, gode tekster. Det er ingen påmelding og det trengs ingen forberedelse.

  • 16:30 Feministisk Filmklubb @ Ladyfest: GULABI GANG (2012), Eldorado Bokhandel

    Årets første visning med Feministisk filmklubb er i samarbeid med Ladyfest Oslo. Vi er sykt gira på til å vise dokumentaren GULABI GANG (2012), om noen av de tøffeste damene i hele verden, rett før kvinnedagen.

  • 18:00 Arne Ekeland – Alltid underveis, AKERSHUS KUNSTSENTER

    Venner av Akershus Kunstsenter ønsker velkommen til en kveld med Arne Ekeland!

  • 18:00 Dokumentarfilmvisning på Cafeteateret: Raving Iran, CAFETEATRET

    Doc Lounge Oslo viser “Raving Iran” – en dokumentarfilm om to unge iranere som holder på med techno. Denne type musikk er forbudt i Iran, og bak politiets rygg arrengerer de ulovlige fester og gir ut plate. De står ovenfor et viktig valg – skal de gi opp musikken? Eller hvilke alterntiver har de for å fortsette med klubbmusikken de elsker? Etter filmvisning blir det djsett av klubb Onkod!

    Dørene åpner 18:00, filmen begynner 19:00. Koster 70,- (50,- for student).

  • 19:00 Sunna’s Musikkbingo!, Smelteverket

    En morsom kombinasjon av bingo & musikkquiz som krever litt kunnskap + litt flaks og resulterer i masse moro!

  • 19:00 Mars programmet Ingensteds, Ingensteds

    Våren trekker seg nærmere, og i mars er Ingensteds som vanlig fylt til randen av konserter, klubbkvelder og kulturarrangementer.

  • 19:00 Kultur- og underholdningsquiz mars, Litteraturhuset

    Anne Gaathaug er quizmaster og vi prøver å ikke komme på sisteplass