Kalenderen for søndag 12. mars 2017

 • 11:30 Kreativt familieverksted, Astrup Fearnley Museet

  Velkommen til kreativt familieverksted på søndag fra kl. 11.30 – 16.30!

 • 12:00 Sunday morning meditations, Nordisk Kadampa Meditasjonssenter

  FREE sunday morning meditation

 • 12:00 Aukan – Erichsen – Haugen, Galleri Norske Grafikere

  Norske Grafikere har gleden av ønske velkommen til gruppeutstillingen Aukan – Erichsen – Haugen. Utstillingen viser arbeider av Torhild Aukan, Jan Hakon Erichsen og Bjørn Erik Haugen og er et spennende og eksperimentelt møte mellom tre forskjellige kunstnerskap.

 • 12:00 Climbing Invisible Structures – Ritualised Disciplinary Practices in Social Life, AKERSHUS KUNSTSENTER

  Kunstnere: Mo Abd-Ulla (NO), Eglė Budvytytė (LT), Tanya Busse (NO), Victoria Durnak (NO), Gunnhildur Hauksdóttir (IS), Berglind Jóna Hlynsdóttir (IS), Saulius Leonavičius & Vida Strasevičiūtė (LT), Robertas Narkus (LT), Augustas Serapinas (LT), Kristin Tårnesvik (NO)

 • 12:00 STEIN SMAASKJÆR, Galleri Nobel

  Separatutstilling: 9. – 13. Mars 2017
  STEIN SMAASKJÆR

  Velkommen til vernissage: Torsdag 9. Mars kl 18.00

 • 12:00 “Soria Moria og andre eventyr …”, Galleri VEKTA

  For denne utstillingen ligger hovedfokus på det eventyrlige både i naturstemninger, barndom, historie og fantasifigurer. Hun lar seg inspirere av naturen, vakre former, farger, godt håndverk og humor. Hun arbeider stort sett figurativt. Dette er en utstilling som viser en gjøglerisk glede ved form og farge.

 • 12:00 MYK STRATEGI HARD VIRKELIGHET, RAM galleri

  Velkommen til ny utstilling i RAM Galleris nye lokale etter relokalisering til Thorvald Meyers gate 51 på Grünerløkka i Oslo.

 • 13:00 Eli Gjestvang / Utstilling, S9 Galleri

  Eli Gjestvang både maler med akryl, tegner med kull og lager grafikk. Alle tre teknikker er representert på denne utstillingen. Velkommen til vernissage lørdag 11. mars kl. 15.00.
  Åpningstider ellers: Onsdag til søndag 13.00 til 17.00

 • 14:00 2 kunstnere stiller ut store tegninger og malerier på Sagene, Dalype Galleri

  @kapablo sier det best:
  Sjekk ut det bisarre og fantastiske universet til Tor Gustad Molt, og de søte, naivistiske maleriene til Marc Gayorfar på Dalype Galleri – Bentsegata 1 – rett bak Sagene lunsjbar i Arendalsgata. Vernissage 14:00 lørdag 4. mars, åpent fram til 12. mars.

  Midtlivsfriser, heter utstillingen og viser rundt 30 verker til sammen -

 • 14:00 Omvisninger denne helgen, Astrup Fearnley Museet

  Lær mer om kunsten og kunstnerne som presenteres i våre utstillinger.

 • 17:00 FINISSAGE & KUNSTNERSAMTALE, RAM galleri

  Velkommen til finissage og kunstnersamtale med Anne Biringvad og Lars Elton i utstillingen “Myk Strategi Hard Virkelighet " søndag 12. mars kl.17.00. Anne Biringvad er en kunstner som startet sin karriere som maler i begynnelsen av 90-tallet og siden utviklet sitt kunstnerskap til å omfatte maleri, skulptur, installasjon og tekstile collager. Hun har lang og omfangsrik utstillingserfaring fra bland andre : Nasjonalmuseet, NordNorsk Kunstsenter, Galleri LNM, KODE Bergen, Statens Høstutstilling, …

 • 18:00 Åpen platespiller – 1. søndag hver måned, Mir

  Hver måned, den første søndagen, inviterer vi alle våre musikkelskende gjester til å spille musikk selv. Det er fordi vi er late, men også fordi det finnes så ufattelig mye god musikk der ute som fortjener offentlighetens ører. Dessuten har vi et nytt og sabla godt PA-anlegg, og det må utnyttes!

 • 20:00 Kampenjazz og Samspill: Bansal Trio, CAFETEATRET

  Harpreet Bansal: fiolin, Vojtech Prochazka: piano, harmonium, Andreas Bratlie: tablas, perkusjon

 • 22:45 Sacred Harp Singing på Frogner, Fritzners gate 15, 0264 Oslo

  Liker du å synge? Bli med på en unik sangopplevelse!

  Sacred Harp Singing er en gammel amerikansk sangtradisjon som har slått rot i Europa de senere år. Sanggruppen Oslo Sacred Harp ble startet i 2013 og er en av flere grupper i europeiske byer som samles for å synge fra boken «The Sacred Harp».