Kalenderen for onsdag 4. desember

 • 10:00 Utstilling: Bøkene som forandret verden, Eidsvoll 1814

  Helgeutflukt? Ta den ganske korte turen fra Oslo til Eidsvoll Verk og museet Eidsvoll 1814. Siste sjanse til å se utstillingen BØKENE SOM FORANDRET VERDEN er søndag 8. desember.

 • 13:00 Terje Gulbrandsen / Oljemaleri, giclee og tekstil / 23.11 til 8.12 i S9 Galleri., S9 Galleri

  Det er de små, men fargerike glimtene i en stein, et tre eller i arkitektur som setter fantasien i gang, sier Gulbrandsen. På denne måten fremstår bildene mer som symbolske minner enn som rene naturgjengivelser. Det vil også bli salg av Giclée og tekstilarbeider med trykte motiver hentet fra Gulbrandsens malerier. Velkommen til vernissage lørdag 23. november kl. 15.00 til 17.00. Åpningstider ellers: Onsdag til søndag 13.00 til 17.00.

 • 16:45 Overcoming Stress & Frustration (Norwegian), Nordisk Kadampa Meditasjonssenter

  Stress, frustration and anger are common experiences in modern life. These painful states of mind can arise when we encounter challenging situations and difficult people. If irritation or anger is not recognized early on it can become a poison that destroys our happiness and interferes with our relationships.

 • 18:00 Leireklubb, Kroloftet

  Leireklubben er tilbake!

  Hver onsdag møtes vi på Kroloftet for å leke oss, få trimmet fingermotorikken litt og kanskje lage en liten kopp, en skulptur eller Høstutstillingens nye hot shot.
  Det er lavterskel, alt er lov og vi skal først og fremst ha det gøy.

 • 19:00 Quiz på Siste Sang, Siste Sang

  Hver onsdag klokka 19 står det en mann med mikrofon på Siste Sang. Han lurer på mye rart, og alle som kommer innom oppfordres til å opplyse ham. I bytte vil noen av de beste opplyserne få premier. Det er ikke så verst.

 • 19:00 Veldig stille jul, Majorstua kirke

  Stipendiat og pianist Sanae Yoshidas prosjekt handler om det mikrotonale klaveret. På denne konserten spiller hun nok en gang med Ensemble Temporum.

 • 20:00 MONO (JP) III 04.12.19 RØVERSTADEN, RØVERSTADEN

  Mono er endelig tilbake i Norge med turnè for å feire sitt 20-års jubileum. Opplev en helaften i Klubben med MONO og JO QUAIL.