Kalenderen for tirsdag 7. mai 2019

 • 10:00 Utstilling: Bøkene som forandret verden, Eidsvoll 1814

  Siste dag. Ta turen til Juleåpent på Eidsvoll Verk og museet Eidsvoll 1814. Siste sjanse til å se utstillingen BØKENE SOM FORANDRET VERDEN er under Jul i Eidsvollsbygningen, lørdag 7. og søndag 8. desember.

 • 13:00 Hollenbachfestivalen – Sagene kirkes egen orgelfestival!, Sagene Kirke

  Endelig er det tid for ny orgelfestival i Sagene kirke. Tirsdag 30. april braker det løs med den faste tirsdagskonserten som starten på en orgelmusikalsk uke. Onsdag 1. mai byr vi på arbeidersanger i orgelbrus med Gro Harlem Brundtland på besøk, og den første helgen i mai kan vi by på flere musikalske perler. Her finner du programmet for Hollenbachfestivalen 2019. Alle arrangement er gratis!

 • 17:30 Drop-in lesesirkel, Deichman Torshov

  Prøv en lesesirkel som verken krever forberedelser eller forpliktelse.

 • 19:00 Kim Hyesoon og Don Mee Choi: Koreansk poesi på Blå, BLÅ

  Litteratur på Blå kan med glæde præsentere Kim Hyesoon, én af Sydkoreas vigtigste og mest markante feministiske poeter, og hendes amerikanske oversætter og poet Don Mee Choi.

 • 19:00 Doc Lounge presenterer: «For vi er gutta», CAFETEATRET

  Velkommen til sesongavslutning av Doc Lounge med visning av den prisvinnende dokumentaren «For vi er gutta»!

 • 19:00 KANSKJE Kultur- og underholdningsquiz MAI, Litteraturhuset

  Anne Gaathaug er quizmaster og vi prøver så godt vi kan å få plass

 • 20:00 Stålmenn er tilbake på Uhørt tirsdag 7. mai., Uhørt!

  90-tallsbandet Stålmenn er tilbake med ny plate våren 2019, den første på over 20 år. Utgivelsesdato er satt til 31. mai. Albumet kommer ut på vinyl og har fått tittelen ”Fra undersiden”. En hyllest til alle band som jobber i kjeller´n med lukten av svidde forsterkerrør og bandsvette. Som en forsmak slipper bandet en single 3. mai. For å feire dette spiller bandet på Uhørt tirsdag 7. mai.