Kalenderen for onsdag 23. mars 2022

 • 07:00 Morgenmeditasjon kl 07:00-07:30, Nordisk Kadampa Meditasjonssenter

  For mange er morgenen den beste tiden for meditasjon fordi da er sinnet klarere og mer fokusert. Våre daglige morgenmeditasjoner gir en perfekt start på dagen med en god intensjon. Bruk en halvtime på å finne din indre ro og start dagen på en fredlig og positiv måte. Online eller på centret.

 • 08:00 Frokostkonserter med kokekaffe, grøt og støy – hver eneste morra i hele mars!, Kafé Hærverk

  Hver eneste dag hele måneden spiller Harald Fetveit frokostkonserter på Kafé Hærverk.

 • 13:00 Sigmund Seland / 19. mars til 1. april 2022, S9 Galleri

  Sigmund Seland er en fargesterk billedkunstner. Han henter sine motiver fra naturen, eller dyrker janusansiktet i utallige varianter. Han maler ofte nonfigurative bilder, og beveger seg i grenselandet mellom det helt abstrakte og det figurative. Velkommen til vernissage lørdag 19. mars kl 15.00 til 17.00. Åpningstider ellers: Onsdag til søndag 13.00 til 17.00 t.o.m. 1. april.

 • 18:00 Digitalt! Skrivekurs med Bjarte Breiteig, Digitalt møtested

  Kurset passer både for nybegynnere og mer erfarne skrivere. Breiteigs filosofi er at alle, uansett nivå, kan hjelpes til en større bevissthet rundt egen skriving.

 • 18:00 D&D Adventurers League, Ares Bjølsen

  Organisert D&D-spilling, påmelding og drop-in. Bli med å lek!

 • 19:00 The Organ Club: Diaspora Africanus, Cosmopolite

  Dispora Africanus er en levende etterkommer av Quantum Force (QF) prosjektet – bygget på samme impro-mal som beskrevet over. Musikken er ”testet” på publikum gjennom flere konserter og har allerede vist at både musikere og publikum elsker formen å spille på og lytte til. Konseptet er spennende, ingen konsert blir helt lik, siden artistene byttes jevnlig ut og de nye artistene tilfører sine energier og artistiske talenter.

 • 20:00 Cikada / Linda Catlin Smith + Sarah-Jane Summers, CAFETEATRET

  Bli kjent med det vakre klangfargeuniverset til Linda Catlin Smith i konsert med Cikada, og Sarah-Jane Summers tradisjonsbærende lydutforsking.