Kalenderen for søndag 15. januar 2006

  • 12:00 audition på vaginamonologene (kom igjen damer!), Hausmania

    Om din vagina hadde en stemme, hva ville den sagt? Vi søker kvinner i alle aldre med ulik bakgrunn til teateroppsetningen av VAGINAMONOLOGENE. Vi holder audition: Tid: Søndag 15. januar klokka 12-15 Sted: Galleriet på Kulturhuset Hausmania, Hausmannsgate 34 Vaginamonologene settes opp 1. og 2. mars på Parkteatret. Se også parkteatret.no for mer info om spilletidspunkt og prosjektets hjemmesider: www.vday.org Kontakt: Meghan Beaton 918 26 282, e-mail [email protected] eller Beathe Hofseth …

  • 13:00 Pingvinenes marsj, Saga kino

    Et must for alle pingvinelskere!

  • 15:00 Konsert med John Tilbury, Deichman Hovedbiblioteket

    All Ears-festivalen har invitert stjerneimpromannen John Tilbury til å spille fri-improvisert, akustisk solo-piano i Biblioteket. Det er i den lille konsertsalen ved musikkavdelinga at det skjer. John Tilbury er en grand old man i faget, kjent fra improtrioen AMM med Keith Rowe og Eddie Prévost og ellers kjent for enormt bra framføringer og innspillinger med skrevet musikk, av bl.a. Morton Feldman. Dette blir legendarisk! Jeg anbefaler på det varmeste.

  • 15:00 Prisutdeling Underskogens fotosafari 2005, Il Moro på Løkka

    Prisen til vinneren av Underskogens fotosafari 2005 vil deles ut på Il Moro denne søndagen. Har du fortsatt ikke stemt kan du stemme frem til fredag 13 januar kl 23:59. Se de nominerte bidragene og stem frem din favoritt her. Du vil også få anledning til å se alle bidragene og diskutere form, teknikk og estetikk med andre fotosynsere på denne søndagen.

  • 19:00 All Ears har festivalfest med støy-DJ Tommi of Finland, konsert med Norwegian Noise Orchestra og …, plass

    Den lille improfestivalen som vi er så stolte av har åpen avslutningsfest på Spasibar. Her blir det forhåpentlig vis kollisjoner mellom alt bortsett fra mellom folk på do. Konsertstart upresis.